Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

VIDEO/Sumář divize: rezervu černobílých držel Luksch, Soběslav nastřelila třikrát brankovou konstrukci

 
čtvrtek, 26. září 2019, 15:28

Uplynulé kolo divize A nebylo z pohledu jihočeských zástupců vydařené. Tři body získalo jen béčko Dynama Č. Budějovice v Rokycanech. „Pochválit musím za předvedenou hru celý tým. Ale utkání nám rozhodl Matěj Luksch jeho zákrokem ve druhém poločase,“ poznamenal kouč Dynama Jaromír Plocek. Soběslav se musela spokojit v domácím střetnutí s Mýtem jen s bodem. Na porážce Hradce v Sedlčanech se podepsaly sporné momenty. Podívejte se na video. Zápasy v Plzni nezvládly Katovice ani Čížová.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ V 7. KOLE DIVIZE A 


SK Petřín Plzeň – SK Otava Katovice 4:1 (1:1)

Góly: 6. Demeter, 67. Zoubek, 69. Vohrna, 77. Bendl - 22. Požárek. Rozhodčí: Doubek - Plzák, Kolátor. Delegát: Havránek. ŽK: 1:1. ČK: 1:0 (59. Lisý). Diváků: 90.

Katovice: K. Hajdušek – Horejš, Janoch, Tušer, Chylík (87. Matas) – Uher (83. Koutský), Kahuj, Kadula, Bálek – Pavlovič – Požárek. Trenér Přemysl Šroub.

Nejlepší hráči: Kadula, Bálek

Přemysl Šroub, trenér Katovic: „Úvod se nám nepovedl a už v šesté minutě jsme prohrávali, když jsme namazali soupeři do šance. Zvedli jsme se, hra se vyrovnala a jsem rád, že se nám podařilo zanedlouho také skórovat. Měli jsme ještě nějaké další šance a střely za vápnem, které mohly skončit gólem. Po změně stran jsme byli jasně lepší a patnáct minut jsme měli hru pevně pod kontrolou. Gól visel ve vzduchu a soupeře jsme tlačili. Bohužel jen do té doby, než domácí stoper zastavil Uherův brejk jen za cen faulu, za což uviděl červenou kartou. Po jeho vyloučení náš dobrý výkon skončil a proměnil se v katastrofální – úplně nám to uškodilo. Nevím, co se stalo, ale nejspíše došlo u hráčů k uspokojení. Mysleli si, že se už nemůže nic stát. Opak však byl pravdou. V obraně jsme vyrobili veliké hrubice, byly až nesmyslné. Nejde, abychom při naší početní výhodě třikrát inkasovali.“


SK Senco Doubravka – TJ Sokol Čížová 5:1 (2:0)

Góly: 14. Künstner, 27. Roubal, 54. Shklyarskyy, 65. Šural, 80. Štěrba - 89. (pen.) Jirouš. Rozhodčí: Cupl - Šlajs, Špindlerová. Delegát: Šmat. ŽK: 1:1. Diváků: 100.

Čížová: J. Novák – Zikmund (70. Horník), D. Novák, Bohánek, Zahrádka – Nečas (73. Šitner), Majer, Rozhoň, Kočí – Janda, Jirouš. Hrající trenér Petr Janda.

Nejlepší hráči: nikdo

Petr Janda, hrající trenér Čížové: „K utkání do Doubravky jsme neodjížděli s velkými očekáváními. Sestavu jsme lepili s obtížemi a nakonec jsme byli rádi, že jsme se dali dohromady. Nepočítal jsem tedy, že prohrajme tak výrazným rozdílem, ale musím přiznat, že na zisk tří bodů jsme tentokrát moc nepomýšleli. Za Doubravku nastoupili mladí a běhaví kluci a na svém velkém hřišti měli oproti nám výhodu. Nemáme tolik natrénováno, když se stěží sejdeme jednou týdně na tréninku. Problémem je i úzký kádr, a tak jsme byli rádi, že jsme měli na střídání alespoň dva kluky z béčka. Do konce podzimu už kádr nerozšíříme, protože přestupy jsou již uzavřené. Nabízela se možnost, že by k nám mohl přijít jeden mladý hráč z Písku, který by nám ale stejně pomohl až na poslední jeden nebo dva zápasy, protože je nyní zraněný, takže to padlo. Podzim už musíme nějak dokopat.“


FK Spartak Soběslav – TJ Slavoj Mýto 1:1 (1:1), penalty 2:4

Góly: 10. Hromada - 28. Abrt. Rozhodčí: Čechlovský - Jansa, Depeš. Delegát: Hnilička. ŽK: 1:2. Diváků: 223.

Soběslav: Kuník – Hromada, Boháč, Suchan, Bouška (64. Žalda) – Vaněk, Bouchal, Kutner, Zeman – Mazouch – Varačka (73. Dvořák). Trenér Radek Hajič.

Nejlepší hráči: nikdo

Radek Hajič, trenér Soběslavi: „Další zbytečná ztráta bodů. Nutno dodat s kvalitním soupeřem a po ne příliš přesvědčivém výkonu. Nemůžu ale klukům příliš vytýkat, bojovali, snažili se, bohužel některým to momentálně prostě nelepí. Věřím, že to zlomíme, a góly zase přijdou. Šance na vítězství byly, nastřelili jsme ještě tyč a dvakrát břevno, no je to škoda, musíme pracovat dál a zlomit to v sobotu v Mariánských Lázních.“


FC Rokycany – SK Dynamo Č. Budějovice B 0:3 (0:0)

Góly: 68. Tomek, 78. Lindák, 90. (pen.) Kalousek. Rozhodčí: Nehasil - Jati, Janoch. Delegát: Řezáč. ŽK: 0:2. ČK: 1:0 (90. Glazer). Diváků: 250.

Dynamo B: Luksch – Krejčí, Kočí, Míka, Kalousek – Pařízek, Malecha, Lindák – Tomek (81. Kalu), Bouguetouta (84. Kortiš) – Matoušek (90. Martinec). Trenéři Jaromír Plocek a Petr Skála.

Nejlepší hráči: celý tým

Jaromír Plocek, trenér Dynama B: „V Rokycanech jsme opět chtěli vstoupit do utkání aktivně. Konečně se nám to povedlo. První poločas jsme odehráli aktivně a měli jsme brankové příležitosti, které měly skončit brankou. Krásná akce po ose Kalousek – Tomek měla skončit gólem, protože to byl ťukec na jeden dotek. Opět se nám ukázalo, kde máme malinko problém, finální přihrávka a zakončení. Do přestávky jsme šli za stavu 0:0, ale sportovně musím říct, že jsme měli více brankových příležitostí než domácí. Druhý poločas, a tím mám na mysli první patnáct minut, jsme začali velmi špatně. Domácí se dostali do tlaku a tvořili se závary před naší brankou. Po našich chybách se mohli dostat do vedení. V těchto chvílích nás podržel Matěj Luksch, který chytil tutovku domácímu hráči, který byl sám na malém vápně. Pak přišla ještě další šance Rokycan, a kdyby se podařilo domácím proměnit jejich šance, tak jsme utkání nezvládli. Vstup do druhého poločasu byli z naší strany špatný a domácí měli jasně navrch. Po přežití těchto příležitostí jsme dostali utkání na naši stranu, protože se nám podařilo vstřelit branku zpoza šestnáctky střelou od Rosti Tomka a šli jsme do vedení. Pak přišla vzápětí krásná akce po ose Matoušek – Lindák, kdy Martin Lindák nechytatelnou střelou do šibenice z úhlu trefil naše vedení na 2:0. Měli jsme pak další brankové příležitosti, ale brankář nebo obránci vykopávali několikrát míč z brankové čáry. Po naší hezké akci zahrál domácí obránce v pokutovém území rukou a my jsme kopali penaltu, kterou se nám podařilo Markem Kalouskem proměnit na konečných 3:0. Jsme moc rádi šťastný za tento výsledek a předvedenou hru. Až na výpadek ve druhém poločasu jsme byli lepším týmem. S pokorou jdeme do dalšího utkání. Vážíme si výhry a teď se budeme už připravovat na derby proti Jindřichovu Hradci, které odehrajeme v sobotu od 10:15 na Složišti. Těšíme se moc.“


TJ Tatran Sedlčany - FK Jindřichův Hradec 1910 4:1 (2:1)

Góly: 25. a 70. Krůta, 43. (pen.) Brotánek, 55. Kvěch - 33. Abderrabi. Rozhodčí: Šlajs - Duda, Šálková. Delegát: Pešek. ŽK: 1:1. Diváků: 250.

J. Hradec: Hulík – Blažek, Völfel, Králíček, Votava (46. Cajz) – Kubín (83. Krejník), Scoarnec, Škoda (69. Toman), Abderrabi (69. Princ), Janák – Jindra. Trenér Marek Černoch.

Nejlepší hráči: nikdo

Marek Černoch, trenér J. Hradce: „Do Sedlčan jsme jeli s cílem zopakovat kvalitní výkon ze zápasu s Doubravkou a pokusit se přivézt nějaký bodík. Bohužel se nám to nepodařilo, výkon, který jsme podali, byl slabý a nekvalitní. Nicméně všechno mohlo být jinak, první naší branku, zcela regulérní (hráč z pole vyrazil míč rukou za brankovou čarou) nebo penaltu nám sudí upřel a na konci poločasu k údivu všech nařídil proti nám desítku. Kdyby tyto okolnosti nebyly, třeba bychom byli bodům blíže. V druhém dějství naše klasika, víme, že nesmíme dostat a po pár minutách inkasujeme potřetí a o výsledku bylo rozhodnuto."


Ostatní výsledky

FK Hořovicko - SK Klatovy 1898 2:1 (1:1), 9. Zítek, 65. Novotný - 2. Diviš.
Český lev-Union Beroun - FC Viktoria Mariánské Lázně 2:0 (1:0), 27. Břížďala, 50. Soukup.
FK Hvězda Cheb - FK Robstav Přeštice 2:2 (1:1), penalty 2:4, 5. Sláma, 76. Janda - 41. Strejček, 72. (pen.) Šmídl.


Napsal(a) Redakce | Foto David Koranda/mladisportovci.cz
 


 
Reklama