Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nový trenérem divizního nováčka z Katovic se stal Přemysl Šroub

 
úterý, 17. září 2019, 21:56

Čekání ukončeno! Divizní nováček z Katovic představil nového trenéra. Jím se stal čtyřicetiletý Přemysl Šroub, který aktuální ročník započal na lavičce Sousedovic v I. A třídě.

Katovičtí se ocitli bez svého kormidelníka poté, co se Roman Malý rozhodl skončit po vysoké porážce 1:6, která se zrodila v pátém kole na soběslavském trávníku. Jednání s novým trenérem sice probíhala hned v následujících dnech, ale protože měl Přemysl Šroub již zamluvenou dovolenou, hráčům byl oficiálně představen až na tréninku v úterý 17. září.

„Přemka jsme si vybrali, protože jsme už delší dobu sledovali jeho úspěšné trenérské působení po okolních klubech – ať to byla Sedlice nebo naposledy Sousedovice. Myslíme si, že je to mladý perspektivní kouč, který se fotbalu bude věnovat naplno a bude se i nadále vzdělávat. Podle mého je to momentálně pro kluky ideální volba,“ uvedl šéf SK Otava Katovice Tomáš Hajdušek, jenž dodal, že novému kouči žádné konkrétní cíle stanoveny nebyly. „Chceme pouze, aby navázal na současné postavení v tabulce, aby s klukama komunikoval a abychom naším fotbalem bavili nejen sebe, ale i naše skvělé fanoušky.“

A co ke své nové trenérské štaci říká Přemysl Šroub? „Zvažoval jsem všechna pro a proti. V Sousedovicích jsem měl sice něco rozdělaného, ale trenérskou práci dělám proto, abych se posouval. Nabídka od Tomáše Hajduška byla lukrativní, takže jsem na ni kývnul.“

Premiéru si nový lodivod aktuálně nejúspěšnějšího mužstva strakonického regionu odbude v sobotu 21. září v Plzni, kdy jeho svěřence čeká utkání na hřišti místního Petřínu.

Napsal(a) SK Otava Katovice | Foto Jan Škrle