Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Trenér Roman Malý se rozhodl skončit, o jeho nástupci se jedná

 
pondělí, 9. září 2019, 12:26

Fotbalisté Katovic, kteří jsou nováčkem celostátní divize, jsou momentálně bez trenéra. Po sobotní vysoké porážce 1:6 (1:2) v Soběslavi se rozhodl na vlastní žádost skončit Roman Malý, který u mužstva působil dlouhých deset let. Věří, že změna na trenérském postu přinese potřebný impuls a hráče nastartuje k lepším výkonům.

„Samozřejmě mě to mrzí, protože Roman u nás působil dlouhou dobu a bylo na něj spolehnutí, ale jeho důvody chápu. Jsem mu za těch deset let moc vděčný, dostal nás z I. A třídy až do divize. O jeho nástupci zatím jednáme a měl by být znám snad nejpozději během následujícího týdne. Asistentem zůstává Jiří Kříž,“ uvedl šéf SK Otava Katovice Tomáš Hajdušek, jenž povede tým v sobotním zápase s Hořovickem.

Divizní nováček z Katovic má po pěti odehraných kolech na svém kontě šest bodů a v šestnáctičlenné tabulce mu patří desátá příčka.

 
 
Napsal(a) SK Otava Katovice | Foto Jan Škrle