Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborská rezerva se po výhře s Chýnovem soustředí na úspěšný vstup do jara

 
úterý, 26. února 2019, 20:43

Béčko Táborska si k poslednímu střetnutí zimní přípravy pozvalo Holotův Chýnov, který přijel v kombinované sestavě složené z hráčů A a B-týmu. Snaživého protivníka vyřídilo vysoko 7:1.

Svěřenci Kamila Tobiáše měli na sezimoústecké umělce trvalou převahu. Skóre otevřel ve 28. minutě pendl Vandas. Po hodině došly hostům síly a běhaví mladíci toho náležitě využili. Vandas s Laszák zvýšili na 3:0, další připojil v 71. minutě Smutný a stálou převahu korunovali Táborští třemi góly v posledních sedmi minutách. V rychlém sledu skórovali Bryanta a M. Kolář, dvě minuty před koncem završil skóre na 7:1 svým třetím gólem Vandas, který posílil rezervu společně s Hasilem.

Divizní Táborsko B nastoupilo v sestavě Mareš (46. Novák) – Mikuláštík (46. Kolář), Hasil, Kmeťo (65. Bouchal), Laszák – Radosta (77. Postřihač) – Vandas, Vaňo (46. Hynek) Kubec, Postřihač (46. Bryanta) – Bouchal (46. Smutný).

„V generálce na soutěž si naše mužstvo s chutí zastřílelo. Bylo posíleno o dva hráče A týmu a dva kluky z U19. V prvním utkání 9. března přivítáme na Soukeníku Klatovy a budeme se chtít co nejdřív dostat ze sestupových vod,“ poznamenal po generálce vedoucí táborského mužstva Petr Kolář.

Táborští sehráli v zimě tři přípravná utkání s Pelhřimovem (6:1, Vozihnoj, Kubec 2, Postřihač, Bryanta), Lomem (3:2, Pfeifer 2, Postřihač) a Chýnovem, startovali na turnaji v Příbrami (2. místo).

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Daniel Pekař