Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Gólová přetahovaná mezi juniorkou Dynama a Č. Krumlovem neměla vítěze

 
sobota, 20. ledna 2018, 17:06

Osm branek a řadu pohledných akcí nabídlo přípravné utkání na Složišti, v němž přivítala domácí juniorka Dynama na umělé trávě Slavoj Č. Krumlov. Hrálo se nahoru dolů a v zajímavém střetnutí se míč třepetal za zády brankářů v osmi případech.

Trenéři juniorky Dynama si po odchodech už tak prořídlého kádru vypomohli hráči z dorostenecké osmnáctky a ti je rozhodně nezklamali. Kouč zelenobílého Slavoje Václav Domin teď bude mít po vyprázdnění marodky příjemné starosti se sestavováním základní jedenáctky, i když ještě neměl k dispozici brankáře Trnku a beka Mravce.

Úvodní trefu z osmigólové nadílky obstarali Krumlovští již v 6. minutě, ale domácí mladíci dokázali do pauzy zvrátit nepříznivý stav. Po obrátce měl další možnosti k navýšení skóre, ale hosté trestali a otočili na 2:3. Přetahovaná pokračovala – Dynamo vyrovnalo na 3:3, hosté znovu odskočili na 3:4, ale v samém závěru juniorka dokázala vyrovnat na konečných 4:4.

Jiří Vlček, trenér juniorky Dynama: „My jsme nezačali zrovna šťastně, hned v 6. minutě jsme po špatné rozehrávce inkasovali. Kluci se ale vzpamatovali a do konce poločasu stačili stav otočit. Po přestávce jsme měli tři veliké šance, když Krumlov hrál ofsajd systém. Ale to mu několikrát nevyšlo a třeba Míka šel dvakrát sám na branku, nebo i Hromada jednou. Jenže jsme potom ztratili střed pole, Krumlov toho využil. A pak už to bylo jako na houpačce. Hosté dvakrát vedli, ale my jsme pokaždé vyrovnali. Naposledy minutu před koncem. Každopádně to byla pro naše kluky velice dobrá a kvalitní příprava.“

Václav Domin, trenér Krumlova: „Bylo na co se dívat, i když byly samozřejmě vidět chyby. Přece jenom je to samotný začátek přípravy. Ale v každém případě se hrálo nahoru dolů, nebylo to špatné. K vidění byl běhavý, agresivní fotbal. My jsme po přestávce přece jenom zlepšili práci uprostřed pole a dostávali jsme se do vedení. Bohužel jsme domácím dvakrát dovolili vyrovnat. Myslím si, že tenhle zápas prospěl oběma týmům. Velice dobře se uvedl Tauber. Dokázal, že bude posilou. Za týden se poměříme s Rudolfovem.“


SK Dynamo Č. Budějovice U21 – FK Slavoj Český Krumlov 4:4 (2:1)

Branky: Matoušek, Míka, Jiran, Navrátil – Novák, Tauber, Strapek, Tůma. Rozhodčí: Peterka. Diváků: 60.

Dynamo U21: Luksch – Grigera, Štifter, Cepák, Zachař – Jiran, Martinec – Vogl, Matoušek, Navrátil – Míka. Střídali Kortiš, Hromada.

Č. Krumlov: Hňup – Beránek, Kabele, Dudák, Švec – Sláma, Wagner, Novák, Persán – Tauber, Klivanda. Střídali Tůma, Neckář, Strapek, Ješina, Hofmann, Říha.


 
 
Napsal(a) Milan Šíma | Foto Ján Honza
 


 
Reklama