Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

VIDEO/Sumář divize: Roudnému se blýská na lepší časy, Soběslav poskočila na druhé místo

 
čtvrtek, 21. září 2017, 09:41

Jen dva jihočeské týmy ze čtyř se mohly v minulém kole divize A radovat z vítězství. Soběslav po taktickém výkonu vyhrála v Plzni s Petřínem, kde skvělý gólman Kuník udržel čisté konto. Roudné po gólové přetahované v Sedlčanech udrželo těsný náskok i přes dramatický závěr. Krumlovští nezvládli duel na Doubravce, kde si minimálně bod zasloužil. Plány Jankova s karlovarským favoritem zhatily úvodní vteřiny, kdy obdržel rychlý gól.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ V 6. KOLE DIVIZE A 


SK Petřín Plzeň - FK Spartak Soběslav 0:3 (0:2)

Góly: 2. T. Mazouch, 30. Fischer, 52. Vaněk. Rozhodčí: Šťastný - Krupa, Pekař. Delegát: Havránek. ŽK: 1:1 (Heller - Boháč). Diváků: 100.

Soběslav: Kuník (84. Hnilička) – M. Hromada (46. Chotovinský), Suchan Boháč, Vaněk – Žalda (87. Maršík), Podráský, M. Mazouch, T. Mazouch  - Nohava – Fischer (77. Janoušek). Trenér Radek Hajič.

Nejlepší hráči: Kuník, Vaněk

Radek Hajič, trenér Soběslavi: „Už ve druhé minutě si po centru Tomáše Mazoucha srazil domácí obránce míč do vlastní branky. Ve 30. min. po krásné střele Robert Fischer zvýšil na 2:0. Nutno říci, že domácí byli také nebezpeční, kopali velký počet rohových kopů, jednu šanci zlikvidoval Kuník. Nicméně do přestávky jsme udrželi vedení o dva góly. Ve druhém poločase se domácí snažili s výsledkem něco udělat, ale po krásné akci dvojice Fischer, Vaněk druhý jmenovaný zvýšil vedení na 3:0. Po třetím gólu jsme trochu povolili v koncentraci, udělali několik zbytečných chyb, ale díky i troše štěstí, a výborně chytajícímu Kuníkovi jsme uhájili čisté konto a vezeme zaslouženě tři body.“


SK Senco Doubravka - FK Slavoj Český Krumlov 2:1 (1:1)

Góly: 40. Róth, 62. Peterka - 12. Klivanda. Rozhodčí: Krupa - Šťastný, Pekař. Delegát: Pešek. ŽK: 1:2 (Petrželka – Svoboda, Hňup). Diváků: 150.

Č. Krumlov: Hňup – Svoboda, Kabele, Dudák, Zatloukal – Wagner (78. Neckář), Novák, Babka (83. Švec), Sláma (75. Persán) – Beránek, Klivanda. Trenér Václav Domin.

Nejlepší hráči: Klivanda

Václav Domin, trenér Č. Krumlova: „Co je to platný, že pálíš jednu ránu za druhou, když z toho nakonec nic není. Prostě nedáme gól, a to se potom těžko vyhrává. O přestávce jsme si řekli, že začínáme odznovu a že na ně máme. Jenže v konečné fázi chybí důraz, málokdo si vezme příklad z Klivandy. To nás stálo body. Snad to odčiníme doma s plzeňským Petřínem.“ 


SK Jankov – FC Slavia Karlovy Vary 0:2 (0:1)

Góly: 1. Kalina, 65. Maňák. Rozhodčí: Košan - Cihlář, Kastl. Delegát: Novotný. ŽK: 3:1 (Maršán, Bürger, Armah - Geňo). ČK: 1:0 (59. Popelka). Diváků: 188.

Jankov: Komárek - Fajtl, Lošek, Popelka, Zajíc - Bürger (66. Jirkovský), Maršán (46. Kollár), Kroneisl, Maurer (36. Armah) - Sedlic (80. Mensah), Šebelka. Trenér Ivo Čech.

Nejlepší hráči: Kroneisl

Ivo Čech, trenér Jankova: „Těžké hodnotit zápas s vedoucím celkem tabulky, když v 10. vteřině nabídneme soupeři vedení, mj. asi nejrychlejší gól vůbec co pamatuji. Od toho se vše odvíjelo, hosté hráli, co potřebovali, čímž nechci snižovat náš výkon, ale přestože jsme se snažili a drželi v poli krok, opět jsme nebyli nebezpeční tam, kde se utkání rozhodují a ani jedna střela nešla na bránu. Trpké zkušenosti, ale realita, bohužel, na oba góly jsme Varům přihráli my, toho se musíme vyvarovat a poučit se, jinak výsledky nepřijdou. Situací, kde hráči nevybrali správné řešení, nebylo moc, ale jsou z toho dvě branky a vyloučení stopera Popelky. Kádr je úzký, tresty za dvě vyloučení plus nějaké nemoci a bolístky…, k ideálu daleko, přesto musíme jet do Mariánek s tím, že jedeme bodovat.“


TJ Tatran Sedlčany - Malše Roudné 3:4 (1:2)

Góly: 21. (pen.) a 83. Brotánek, 74. Němec – 44. O. Otepka, 45. (+1). Holub, 67. Růžička, 77. Píša. Rozhodčí: Duchoň - Machýček, Hádek. Delegát: Bobek. ŽK: 2:6 (Hájek, Hofman - Holub, M. Otepka, O. Otepka, Kössl, Tušer, Hřebejk). Diváků: 267. V 80. min. neproměnil domácí Brotánek penaltu.

Roudné: Hřebejk – Kössl, M. Otepka, Holub, Maršík – Tušer, O. Otepka, Vávra (89. Samek) – Růžička, Bartoš (59. Svoboda), Píša. Trenér Rudolf Otepka.

Nejlepší hráči: celý tým

Rudolf Otepka, trenér Roudného: „Je to super, další tři body jsou naše. Zápas jsme začali velice dobře a měli jsme i šance. Například Bartoš šel dvakrát sám na gólmana, ale ten ho vychytal. No a přišla penalta, po které jsme prohrávali. Ale kluci dřeli a mač se potom pro nás vyvíjel dobře. Do konce poločasu jsme stačili stav obrátit a měli jsme tím pádem navrch. Po pauze jsme přidali další gól a začalo být jasno. Sice jsme se ještě přetahovali o výsledek, ale myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Závěr byl hodně hektický, ale zvládli jsme ho. Body jsou cennou odměnou.“


Ostatní výsledky

SK Aritma Praha - MFK Dobříš 2:1 (1:1), 28. Hrabák, 83. Frnoch - 22. Matějka.
TJ Přeštice - FK Olympie Březová 3:2 (1:1), 29. Blahoudek, 59. Přibáň, 69. Štěpán - 33. a 68. Peterka.
SK Klatovy 1898 - FK Hořovicko 4:2 (1:1), 45. Lukeš, 46. Pavlovič, 60. Szedmák, 85. Janda - 27. Karvánek, 83. Ansuma.
SK Rakovník - FC Viktoria Mariánské Lázně 2:2 (0:2), penalty 5:4, 67. Červený, 81. Pucholt - 28. a 41. Sadílek.

Napsal(a) Redakce | Foto SK Petřín Plzeň
 


 
Reklama