Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Béčko Táborska nastoupí proti Povltavské akademii na Kvapilce!

 
čtvrtek, 10. srpna 2023, 08:08

Tábor - B-tým Táborska čeká o víkendu první domácí zápas v rámci ČFL. Tým trenéra Petra Janoty nastoupí v neděli 13. srpna v 17 hodin netradičně na hlavním stadionu v Kvapilově ulici.

Béčko Táborska zahájilo nový ročník ČFL dobře. Jihočeši v úvodním zápase na hřišti silného Vltavínu sahali po vítězství. O to ale nakonec přišli v samém závěru nastavení, když na gól Marka Kalouska dokázal odpověď poslední střelou zápasu Artem Kovernikov.

Přesto trenér Petr Janota zápas hodnotil pozitivně. „Samozřejmě nás mrzelo, že jsme zápas nedotáhli do vítězného konce. Dostat gól v úplném závěru vždy mrzí. Bod z venkovního hřiště má ale vždy svou cenu a platilo to speciálně i pro hřiště Vltavínu, který každý rok hraje v ČFL o ty nejvyšší příčky," řekl trenér B-týmu.

„Teď nás ale čeká zápas proti Povltavské fotbalové akademii a bude záležet na nás, jak to zvládneme. Pokud bychom navázali na dobrý výkon z Vltavínu, tak bychom měli samozřejmě šanci uspět. Pokud to potvrdíme i střelecky a bodově, budeme moci říci, že vstup do sezony nám vyšel," dodal Petr Janota.

Povltavská fotbalová akademie začala sezonu vítězstvím. V prvním kole ČFL vyhrála na domácím hřišti nad Pískem 1:0, když jediný gól zápasu vstřelil v 71. minutě Marek Hejda.

Béčko Táborska odehraje zápas proti Povltavské akademii netradičně na hlavním stadionu v Kvapilově ulici. Po vytrvalých deštích je hrací plocha hřiště na Svépomoci nezpůsobilá a klub se tak rozhodl víkendový zápas odehrát na hlavním stadionu. Den a čas výkopu se nemění - hrát se bude v neděli 13. srpna od 17 hodin.

Napsal(a) FC SILON Táborsko | Tisková zpráva | Foto FC SILON Táborsko
 


 
Reklama