Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ctíme klubové barvy, říká k novým dresům šéf Písku Gornický

 
sobota, 5. srpna 2023, 13:01

V rámci příprav na nadcházející sezónu představilo vedení FC Písek oficiálně nové dresy značky Bespo. Sada je vyrobena speciálně pro písecký tým, který ji poprvé oblékl v přípravných zápasech.

Na výrobě dresů se znovu podílela protivínská firma Bespo. „Jsme velice rádi, že si FC Písek vybral k tvorbě nové kolekce opět naši firmu. Navázali jsme tak na úspěšnou spolupráci z posledních let,“ uvedl zástupce společnosti Bespo Tadeáš Bečvář.

Dodavatel dresů umožňuje jeho úpravy, což je výjimečné, a Písek toho využil. „Na kolekci jsme s Pískem začali spolupracovat již několik týdnů před koncem předešlé sezóny. Požadavkem bylo zachovat tradiční písecké barvy, tedy žlutou a modrou, a sladit s decentním designem. Proto jsme nyní zvolili tenké modré pruhy. Design doplňují tradiční loga firem Casta, a.s, a redesignované logo společnosti Gornický, s.r.o.,“ popsal změny Bečvář. Klubové logo na nových dresech je proti oficiálnímu modrožluté. „Věříme, že se v nových dresech píseckému mužstvu v nadcházející sezoně zadaří a budou atakovat nejvyšší příčky ČFL,“ dodal.

Jak uvedl předseda FC Písek Leoš Gornický, základem nových dresů byly tradiční klubové barvy. „Od loňské sezóny jsme začali spolupracovat se společností Bespo, která je naším exkluzivním dodavatelem sportovního oblečení. Její předností je flexibilita, ať už dodávek, tak také spolupráce v oblasti designu, na kterém náš klub podílí. Ctíme tradiční písecké žluto-modré barvy, které jsou pro nás základem. Zároveň chceme našim fanouškům do každé sezóny představit nové kolekce zápasových dresů, kterými se naši hráči budou prezentovat v ČFL,“ řekl předseda FC Písek.

Spolupráce s firmou Bespo se neustále rozvíjí. Dnes již obléká kompletně celý klub včetně mládeže. „Naší, zatím jednoroční spolupráce si vážíme a jsme s ní spokojeni. Za náš klub si přejeme, abychom se neustále posouvali jak po sportovní, tak i v oblasti identity FC Písek, a to právě díky našemu dodavateli Bespo,“ uvedl Gornický.

Nové dresy klub představil za účasti hráče Štěpána Koreše, funkcionáře Miroslava Grobára a Tadeáše Bečváře za Bespo.

Napsal(a) FC Písek | Foto Jan Škrle, FC Písek
 


 
Reklama