Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

B-tým Táborska povedou v ČFL trenéři Petr Janota a Jan Šimák

 
pondělí, 3. července 2023, 16:40

Tábor – Hledání složení trenérského tandemu pro třetiligový celek FC Silon Táborsko B (dnes už bývalý Sokol Lom) je u konce. Vedení klubu se rozhodlo angažovat jako hlavního kouče Petra Janotu.

Janota působil u mužstev FK Tábor, Příbrami U19 (mj. zápasy v UEFA Youth League) a Příbrami „B“. Naposledy vedl v I. A třídě SK Mirovice, který dovedl do krajského přeboru.

Jeho asistentem bude velezkušený fotbalista a bundesligovými starty ostřílený Jan Šimák, který ve 44 letech ukončil letos v červnu hráčskou kariéru jako vítěz divize za Sokol Lom. Jan Šimák bude určitě pro mladé fotbalisty tím správným mentorem.

Trenéři, ať se vám v ČFL s týmem daří!

FC Silon Táborsko „B“ zahájí letní přípravu v pondělí 3. července v 17:30 hodin na domovském stadionu Svépomoc a vydá se na první trénink na stadion Míru.  

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková
 


 
Reklama