Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Písek zakončil ročník porážkou ve Štěchovicích

 
sobota, 10. června 2023, 09:03

Štěchovice - Fotbalisté Písku se loučili se sezónou duelem ve Štěchovicích a nebyla to vůbec povedená rozlučka. Po půlhodině prohrávali už o tři góly a po devadesáti minutách svítilo na tabuli konečné skóre 4:1.

Hostům se hra nedařila a jediný gól přišel až za stavu 4:0, kdy do konce zápasu zbývala necelá čtvrthodina. „Jediná výhoda je, že zápas už nic neřešil, protože jsme zachráněni. Jinak to ale bylo z naší strany opravdu špatné,“ říká písecký trenér Milan Nousek.

Už v 5. minutě se řítil sám na brankáře hostující Voráček, ale střílel jen do Řeháka. Utkání ovlivnily dva rychlé góly mezi 13. a 16. minutou. Ve 13. minutě našla nepovedená střela domácího Hejdy střelce Lukáše Nováka a Povltavská vedla 1:0.

O tři minuty později už to bylo zásluhou Drobílka o dva góly a ve 31. minutě po standardce Zákostelského vedli domácí už 3:0. „V některých zápasech se nám podařilo i podobně nepříznivé skóre otočit, tentokrát nám ale kvalita chyběla,“ přiznal trenér Nousek, který krátce před pauzou sáhl k trojnásobnému střídání.

Zlepšení nepřišlo ani po přestávce a v 73. minutě inkasoval brankář Lukeš počtvrté. Nabídku spoluhráče Drobílka zužitkoval opět Zákostelský a bylo to 4:0.

Chvilku na to dostal ve vápně prostor Marek Kalousek a zaznamenal alespoň čestný úspěch Písku. To ale bylo ze strany mužstva od Otavy všechno. „Náš výkon byl strašidelný a jsem z toho dost rozhozený,“ konstatoval smutně kouč Milan Nousek.

Povltavská fotbalová akademie - FC Písek 4:1 (3:0)

Góly: 13. L. Novák, 16. Drobílek, 31. a 73. Zákostelský – 76. Kalousek. Rozhodčí: Melichar - Zoufalý, Chládek. ŽK: 1:1 (87. Lanc – 81. Sajtl). Diváků: 135.

FC Písek: Lukeš – Musa, Němeček (39. Malý), Kašpar – Sajtl, Mařík (39. Kapinus) – Novák S. (39. Kalousek), Koreš (55. Hendrych), Vokurka – Bicenc, Voráček (55. Štěch).

Napsal(a) Michal Havelka | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama