Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Do Písku přichází z Táborska Musa a Alozie

 
pátek, 24. února 2023, 20:34

Písek – Týden do zahájení druhé půlky sezony získal třetiligový A-tým dvě posily. Z druholigového FC Silon Táborsko budou v Písku hostovat Musa Itopa a John Alozie

Zadák Musa Itopa (21) přichází do známého prostředí. V Písku hostoval už v podzimní části a v obranné řadě odvedl velký kus práce. S Kapitánem Bělouškem vytvořili sehranou stoperskou dvojici.

196 centimetrů vysoký Musa absolvoval celou zimní přípravu v druholigovém Táborsku, ale místo v kádru si nevybojoval. Rodák z Nigérie bude mít v písecké kabině parťáka. Společně s ním přichází 19letý levý křídelník John Alozie

V září 2022 získaly rychlonohého mladíka Karlovy Vary a už v únoru nového roku se stěhoval do Táborska, kam s sebou přibral krajana Eda Oloka, který dal ve vzájemném střetnutí s Pískem dva góly a podílel se na vysoké venkovní výhře Západočechů 5:0.

Oba posily z Afriky budou v Písku hostovat do 30. června 2023, což stvrdily podpisem po pátečním tréninku. Zítra si odbydou premiéru v novém týmu na turnaji v Kamenici a příští týden mohou naskočit do mistrovského startu v derby s béčkem Dynama ČB. 

O příchodu třetí posily se stále jedná, jasno bude v příštím týdnu.

Napsal(a) Michal Průcha | Foto FC Písek
 


 
Reklama