Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Na turnaji v Kamenici představí Písek čerstvé posily. Na seznamu je i exligista

 
čtvrtek, 23. února 2023, 20:23

Písek - Start druhé poloviny ČFL se nezadržitelně blíží. Písečtí mají před sebou závěrečnou generálku na turnaji O pohár starosty města Kamenice nad Lipou. Podle domácích pořadatelů se letos pyšní nejkvalitnějším obsazením.

Po velké marodce v minulém týdnu mužstvo intenzivně trénuje a až na Koreše, který se připravuje individuálně a nad jeho sobotním startem visí otazník, je kompletní. Zapojili se i Voráček a po vyléčení kapitán Běloušek, který má dva letošní tréninky s týmem za sebou.

V sobotu se v písecké sestavě předvedou čerstvé posily, jejichž příchod k Otavě se v těchto chvílích dolaďuje. Jeden ze tří noviců dokonce hrál v minulé sezoně v naší první lize. „Měli by okamžitě zapadnout do základní jedenáctky,“ prozradil vedoucí týmu a činovník klubu Miroslav Grobár, že jde o ostřílené borce, kteří by měli v zápasech třetí ligy vyčnívat. V dobrém světle se ukázal Štěch. Na testech obstál a probíhají jednání s Katovice resp. Olešníkem.

Všichni se předvedou

Trenér Milan Nousek plánuje dát v Kamenici šanci všem hráčům, které bude mít k dispozici. „Bude to pro nás generálka a já věřím, že ji kluci odehrají s velkou chutí. A nejen kvůli tomu, že jsme měli minulý víkend nucené volno a zápas s béčkem Sparty museli zrušit,“ předpokládá písecký kormidelník. „Hrajeme dva zápasy a minutáž rozdělíme stejně na všechny hráče,“ dodává Nousek, který po víkendu kádr na jaro definitivně uzavře.

Pro FC Písek bude účast na turnaji O pohár starosty města Kamenice nad Lipou premiérou. Ve druhém semifinále se střetne s exdivizním Pelhřimovem, který suverénně ovládá krajský přebor na Vysočině. V předpokládaném finále by měl celek od Otavy už podruhé během zimy narazit na divizního lídra Sokol Lom. Ten se v úvodním střetnutí turnaje utká s pořádajícím Slovanem, jenž startuje v krajském přeboru a drží se v popředí (4. místo).

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama