Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Středeční předehrávka na Admiře gól nepřinesla

 
čtvrtek, 2. června 2022, 20:24

Fotbalisté FC Písek remizovali ve středeční předehrávce 30. kola třetí ligy s Admirou Praha 0:0 a v tabulce jim stále patří osmá příčka. Bohužel možnost útoku na medailové pozice už definitivně padla. V neděli Písečtí zakončí „anglický“ týden znovu v Praze duelem s béčkem Slavie.

Duel mezi sousedy v tabulce Admirou Praha a Pískem skončil stejně jako na podzim v Písku remízou. Tehdy skončil vyhrocený zápas 3:3, ve středu večer v Praze se oba soupeři rozešli bez branek.

V prvním poločase měl největší šanci domácí Ondřej Herc, jehož našel před bránou volného Douděra, s nedůrazným zakončením hráče Admiry si ale gólman Satrapa poradil.

Písecký brankář musel zasahovat i ve druhém poločase, když hned na jeho začátku na něj postupoval osamocený Douděra, i s pomocí obránců však jeho šanci Satrapa zlikvidoval.

Admira byla směrem dopředu o něco nebezpečnější, Písek ale podal vzadu koncentrovaný výkon a diváci se tak za celých devadesát minut gólu nedočkali.

„Výsledek 0:0 hovoří za vše. Bylo to bojovné utkání plné osobních soubojů, nic moc na koukání ani z jedné strany, takže zasloužená remíza. Není moc co hodnotit, vyzdvihl bych akorát bojovnost našeho týmu. Nějaké šance byly na obou stranách, nešlo ale o nic dramatického. Domácí nás chvílemi dostali pod tlak, úspěšně jsme se ale ubránili. Dá se říci, že jsme byli šťastnějším týmem,“ zhodnotil utkání na Admiře písecký trenér Milan Nousek.

FK Admira Praha - FC Písek 0:0

Rozhodčí: Šulcová – Řeháček, Bohata. ŽK: 3:2 (58. Čížek, 60. Martinic, 89. Kurek – 66. Volf, 90. Bílý). Diváků: 165.

FC Písek: Satrapa – Sajtl, Běloušek, Kulík, Kotrba – Belej, Volf – Kalousek (90. Stejskal), Hrachovec (61. Voráček), Mašek – Petr (71. Bílý).

Napsal(a) Michal Havelka | Foto Jan Škrle