Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Písek odehraje tři domácí duely během osmi dnů

 
čtvrtek, 4. května 2017, 12:40

Čas utíká velmi rychle a s ním také jarní část fotbalové Fortuna ČFL, která vstupuje do své druhé poloviny. Týmy třetí nejvyšší soutěže za sebou po zimní přestávce mají už osm duelů a stejný počet střetnutí je do konce sezony 2016/2017 ještě čeká.

Hráči píseckého FC chtěli po výsledkově velmi vydařené přípravě a příchodu nových posil postoupit tabulkou do vyšších pater, ale stále nemohou najít rytmus, který by jim umožnil získávat body pravidelněji. Střídání výher a porážek je neustále drží na hranici pásma ohroženého sestupem, byť na týmy, které si musejí dělat oprávněné starosti, mají slušný náskok.

Nyní však budou mít svěřenci trenéra Ondřeje Prášila velkou příležitost, jak v zimě vyřčený cíl začít naplňovat. Písecké fotbalisty totiž čeká nabitý program. Odehrají tři mistrovská utkání během jednoho týdne, a navíc všechny před domácími fanoušky. Ve hře je tak devět bodů, které by Jihočechy mohly katapultovat o několik příček vpřed.

Úkol to však nebude jednoduchý. U Otavy se představí celek z čela, ze středu i ze spodní části tabulky. Na jihu Čech se nejprve představí Králův Dvůr, který pronásleduje vedoucí královéhradeckou Olympii. Následovat bude Domažlická Jiskra a trojboj zakončí zdánlivě nejhratelnější soupeř z Benátek nad Jizerou, který ale svými jarními výsledky dává najevo, že boj o třetiligovou příslušnost rozhodně nevzdává.

Domácí fotbalový trojboj

Sobota 6. 5. od 10.15 hodin - 26. kolo Fortuna ČFL

FC Písek – FK Králův Dvůr

Středa 10. 5. od 17 hodin - 33. kolo Fortuna ČFL

FC Písek – TJ Jiskra Domažlice

Sobota 13. 5. od 14 hodin - 27. kolo Fortuna ČFL

FC Písek – SK Benátky nad Jizerou

Napsal(a) Petr Brůha | Foto Jan Škrle