Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Hráči FC MAS Táborsko poctivě odmakali meziblok

 
pondělí, 16. prosince 2019, 15:45

V pátek 13. prosince skončil meziblok, kterým A tým FCT vyplnil dlouhou přestávku mezi koncem podzimní sezony a začátkem zimní přípravy.

Trenér Miloslav Brožek si pochvaloval přístup celého mužstva. „Hráči to pojali velmi seriózně. Chci fanouškovskou veřejnost ujistit, že jsme nehráli jen hokej. Ten jsme volili jako relax po vysoké zátěži, ale intenzivně jsme pracovali v hale, na umělce, absolvovali jsme cross country na Komoře, měli jsme kruhové tréninky ve fitness,“ vyjmenoval Miloslav Brožek.

„S meziblokem jsem velmi spokojen, hráči nic nebrali na lehkou váhu. Nesmíme ztratit kondici, na níž bychom navázali v lednu,“ uvedl hlavní trenér.

Zimní příprava A týmu FCT začne v pondělí 6. ledna 2020. Pouze někteří zahraniční hráči, u nichž bude třeba vyřídit nová víza, budou mít prodlouženou dovolenou. Už 10. ledna ve 14.00 ve Voticích čeká na mužstvo přípravný duel proti Dukle Praha B.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto IRONgym Tábor