Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Přichází jeden z vrcholů sezony, Táborsko jede do Prahy na Slavii B

 
pátek, 11. října 2019, 22:16

V neděli 13. října od 10.15 hod. si to vedoucí celek Fortuna ČFL FC MAS Táborsko rozdá s rezervou Slavie Praha. Béčko mistra okupuje páté místo tabulky. Největší otázkou je, v jaké sestavě slávisti nastoupí. Budou hrát pendlové, když je reprezentační pauza?

Trenér FCT Miloslav Brožek to řeší i neřeší. „Samozřejmě, že mě zajímá, jakou Slavie pošle na hřiště sestavu, ale na naši přípravu to vliv nemá. V každém případě to bude jeden z vrcholů sezony, fotbalový svátek. Záležet bude na tom, s jakým úsilím k němu přistoupíme. Kdybychom věděli, jestli někdo z hráčů A týmu Slavie nastoupí, mohli bychom se na něho připravit, ale je to vlastně jedno. My máme svůj styl hry, kterého se chceme držet. Uvidíme, jak se předvedeme, co v nás bude,“ přemítá Miloslav Brožek. Na hřišti v Horních Počernicích (bývalý Xaverov) se určitě neobjeví Havrda, který je kmenovým hráčem Slavie.

„Celý týden jsme prožili dobře, v trénincích jsme neměli žádné výkyvy, jsme připraveni a cítím z týmu, že se na zápas těší,“ uvedl trenér FCT. Ochladilo se, a tak realizační tým hráčům připomíná dobré oblečení, cílem je zabránit úniku energie a nepodcenit dostatek vitamínů. „Zejména zahraniční hráči mohou snadno prochladnout, nemají s českým podzimem zkušenosti. Záleží nám na tom, aby všichni hráči byli zdraví,“ uzavřel Miloslav Brožek

 

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle