Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Pavel Horváth viděl remízu své Plzně s Pískem

 
středa, 23. ledna 2019, 23:58

Ke třetímu přátelskému utkání v rámci zimní přípravy nastoupili písečtí třetiligoví fotbalisté proti juniorce plzeňské Viktorky.

Žlutomodří své soupeře tlačili a obléhali šestnáctku Plzně, jenže hosté dokonale využívali rychlé protiútoky. Díky nim se brzy dostali do vedení a později také přidali druhou branku. Domácí se trefou Dušana Pince ještě před přestávkou přiblížili na rozdíl jednoho gólu a po změně stran zásluhou Jana Sigmunda vyrovnali na konečných 2:2.

V sobotu 26. ledna 2019 od 11 hod. přivítá Písek druholigovou Vlašim trenéra a jihočeského rodáka Ericha Brabce.

FC Písek – FC Viktoria Plzeň U21 2:2 (1:2)

Branky: Pinc, Sigmund – Šelnar, Vrba.

FC Písek: Kafka – Benetka, Vacovský, Běloušek, Hanzlík – Kulík, Hrachovec, Milec, Pecka – Voráček, Pinc. Střídali: Vojtíšek – Sigmund, Mařík, Kasík, Presl, Pecka, M. Held, Grobár, Sedláček.

Plzeň U21: Mařík – Plecitý, Míra, Hranáč, Svoboda, Štursa, Šelnar, Pek, Řezáč, Vrba, Taleski. Střídali: Valeš – Patrovský, Uzlík, Brož, Pavlík, Pek.

Napsal(a) FC Písek | Foto FC Písek
 


 
Reklama