Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V generálce na ligu přivítá Písek Sedlčany

 
pátek, 2. března 2018, 07:29

K poslednímu přípravnému utkání před startem jarní části České fotbalové ligy 2017/2018 přijede k Otavě celek Tatranu Sedlčany, který hraje Fortuna Divizi A, kde mu aktuálně patří 7. místo.

Co od závěrečné přípravy očekává, prozradil trenér A-týmu Rostislav Grossmann: „Čeká nás generálka na ligu s týmem Sedlčan. Čekám úplně jiné pojetí zápasu než minulý týden s Příbramí. My budeme chtít doladit nějaké věci taktického charakteru a standardní situace. Chtěli bychom být hodně útoční, být dominantní na hřišti a před prvním mistrákem vyhrát. Budeme ladit sestavu a vyjasňovat si detaily - na některých postech ještě nemáme úplně jasno.“

Utkání FC Písek - TJ Tatran Sedlčany začíná v sobotu 3. března v 10.15 hodin.

Mnohem více informací před ostrým startem jara pak trenér, hráči a vedení klubu prozradí na tiskové konferenci, která začne po skončení zápasu ve 12.30 hodin v hotelu OtavArena. Zváni na ni jsou nejen zástupci médií, ale také sportovní veřejnost a fanoušci FC Písek.

Napsal(a) (pbr) | Foto Jan Škrle