Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Trenér Jiří Nárovec na Rudolfově skončil. Mužstvo povedou nejzkušenější hráči

 
čtvrtek, 18. dubna 2024, 18:48

Rudolfov - Klub z někdejšího hornického města poblíž jihočeské metropole neprožívá na jaře zrovna povedené chvilky. Spolu s Třeběticemi a Jankovem čekají Rudolfovští stále na první výhru ve druhé půlce sezony. V pěti jarních zápasech uhráli jediný bod v 17. kole doma se Strakonicemi.

V posledním utkání v Týně nad Vltavou už na lavičce Rudolfova chyběl hlavní trenér Jiří Nárovec. „Po utkání s Trhovými Sviny, v němž jsme ještě deset minut před koncem vedli a nakonec jsme zápas ztratili, byly v šatně velké emoce. Své si k tomu řekl i Radim Pouzar a pan Nárovec posléze oznámil, že jako trenér u mužstva končí,“ prozradil jeden z nejzkušenějších rudolfovských fotbalistů Jan Šindelář, proč už Jiří Nárovec nebude u mužstva Rudolfova v roli kouče pokračovat.

V následujících zápasech mužstvo povedou jako hrající trenéři Jan Šindelář, Radim Pouzar a kapitán Jan Novotný. „Už s tím mám nějaké zkušenosti, v minulosti už jsem takhle pomáhal, ale nyní se asi budu trénování věnovat víc. Ještě zvažujeme nějaké jiné varianty, zatím ale budeme fungovat takto,“ říká Šindelář, který patří spolu s Pouzarem mezi největší srdcaře klubu. Úkolem nových trenérů bude nejenom zlepšit výkony, ale i stmelit kolektiv.

Jan Šindelář je rád, že v posledním utkání v Týně měl k dispozici několik talentovaných dorostenců. Doufá, že mladíkům vydrží elán i v trénincích a že se tým bude scházet v dostatečném počtu. „Je potřeba poctivě trénovat, a když se herně nedaří, musíme aspoň bojovat, abychom se chytli,“ má jasno Šindelář.

Zkušený hráč kvituje dostatečný počet bodů z podzimní části, které zaručují klidný průběh jara. Rudolfovští tak budou mít ve zbytku soutěže klid na to, aby stabilizovali partu a připravili se na další sezónu. Páteční domácí derby s posledním Jankovem bude nejen soubojem nových trenérů, ale také zápolení obou celků o první vítězství v odvetách.

 
 
Napsal(a) Michal Havelka | Foto Petr Vlasák
 


 
Reklama