Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

VIDEO: Rozjetý Slavoj nezastavily ani Katovice, venkovní porážky J. Hradce a Soběslavi

 
neděle, 14. dubna 2024, 11:28

Čechy – Ve třech divizních zápasech 22. kola si body na konto připsal pouze Č. Krumlov. V derby porazil Katovice i v nedobytné Dudák aréně a stále drží krok s ohroženými celky. Soběslav nezvládla závěr v Rokycanech, v němž dvakrát inkasovala, a J. Hradec přišel na Aritmě nejen o body, ale i o zraněného kapitána Votavu a vyloučeného Waníka.

Výsledky a ohlasy ze zápasů 22. kola divize A


SK Aritma Praha – FK Jindřichův Hradec 1910 4:0 (2:0)

Góly: 23. a 41. Komárek, 62. a 67. Trenkwitz. Rozhodčí: Šlajs - Kračmer, Kříž. ŽK: 1:1 (Lelitro - M. Mischnik). ČK: 0:1 (54. Waník). Diváků: 100.

J. Hradec: Vondrák – Licehamr, Plucar, Rejthar, Hauser – Rezek (65. Didek), Petr (46. Škrleta), M. Mischnik (79. Gráf), R. Mischnik, Waník – Votava (32. Žilák). Trenér Lukáč.

Roman Lukáč (trenér J. Hradce): „Nehráli jsme dobře a domácí vyhráli zaslouženě. Inkasovali jsme první gól v okamžiku, kdy jsme hráli pouze v deseti, protože na zemi zrovna ležel náš zraněný kapitán, kterého jsme poté museli střídat. Věděli jsme, že Aritma má nejlepší obranu v soutěži, a pokud tady budeme prohrávat, bude těžké s tím něco udělat. Naši stopeři pak vyrobili chybu a Aritma šla do dvoubrankového vedení. Ve druhém poločase jsme šli po zbytečném vyloučení do oslabení. Pak trošku zaúřadoval rozhodčí, když uznal gól po předchozí přihrávce rukou. To už ale nebylo rozhodující, protože zápas bychom stejně těžko otáčeli. Šlo spíše jen o kosmetickou úpravu skóre. Nyní nám nezbývá, než se dobře připravit na příští zápas a doufat, že se náš kapitán uzdraví. V případě červené karty budeme čekat, jaký trest náš hráč dostane.“


SK Otava Katovice – FK Slavoj Č. Krumlov 0:2 (0:1)

Góly: 18. Bauer, 56. Polanský. Rozhodčí: Kastl - Šiška, Pena. ŽK: 3:6 (Uher, Brabec, Vonášek - Beránek, Kabele, Matějček, Švec, Polanský, Matuška. Diváků: 250.

Katovice: Provazník – Sigmund, Kotrba, Michal Kynkor, Brabec – Vonášek (68. Sládek), Štěch (46. Motl), Uher, Martin Kynkor (79. Souhrada), L. Bálek – Požárek (46. D. Bálek). Trenér Vašica.

Č. Krumlov: Beránek – Š. Šindelář, Kabele, M. Švec, Trmal (81. Kubát) – Kordík, Gelnar, Matějček, O. Matuška – Polanský – Bauer (81. J. Matuška). Trenér Šváb.

Luboš Vašica (trenér Katovic): „Je to pro nás velké zklamání, podali jsme špatný výkon. Byli jsme bez pohybu a kazili jsme přihrávky. Naše hra neměla šťávu. Vrcholem všeho bylo, že jsme soupeři přihráli na dva góly sami. Kromě těchto gólů po našich přihrávkách Krumlov prakticky nevystřelil na bránu. Náš fotbal neměl žádné parametry a naprosto zaslouženě jsme prohráli. Prohráli jsme i před týdnem v Soběslavi, ale tam to bylo po velmi dobrém výkonu. Dnes jsme měli, jakoby, úplně jiné mužstvo a hráče jsem nepoznával. Pokud bychom takhle pokračovali, asi bychom moc bodů neuhráli.

Zdeněk Šváb (trenér Č. Krumlova): „Máme za sebou pátý zápas v řadě bez prohry a podruhé v řadě jsme zvítězili na hřišti soupeře. Jsme spokojeni, hrajeme zodpovědně jako jeden tým a funguje nám to. Hrajeme kvalitně v obraně a na brejky, které dokážeme proměňovat. Tentokrát jsme jich sice neměli mnoho, ale domácí udělali dvě chyby a my jsme je potrestali. Soupeře jsme do ničeho nepustili, i když v závěru trefili domácí břevno. Katovice byly častěji u balonu, ale kombinační hrou se k nám nedostaly, takže musely nakopávat dlouhé míče. Fotbal se hraje na góly, my jsme dali dva, a to rozhodlo.“


FC Rokycany – FK Spartak Soběslav 2:0 (0:0)

Góly: 76. Karlíček, 82. Černý. Rozhodčí: Hányš - Talpáš, Melničuk. ŽK: 3:4 (Laubr, Lehký, Pražský - Boucník, Račák, Hájek, Macák). Diváků: 160.

Soběslav: Červenec – Dumbrovský, Zeman, Hoffman, Račák – Pavlík (79. Coufal), Boucník (70. Bouchal), Kubart, Vaněk – Pravda (70. Macák), Hájek. Trenéři Hajič a Florián.

Radek Hajič (trenér Soběslavi): „Podle mého názoru to byl spíše remízový zápas. Narazili jsme na houževnatého soupeře, jehož fotbal je založený na osobních soubojích a centrech. V prvním poločase jsme si s tím docela poradili, i když mi tam trochu chyběly náběhy ze stran. Jinak ale až do 75. minuty, kdy jsme dostali první gól prakticky z ničeho, to byl vyrovnaný zápas. Druhý gól už byl vyústěním naší snahy o vyrovnání, kdy jsme otevřeli hru. Pro nás to byl smolný zápas, ale je škoda několika šancí, které jsme nedokázali dotáhnout do konce. Na to, abychom v Rokycanech uspěli, nám chyběl důraz a nebyli jsme dostatečně produktivní. Domácí byli šťastnější, štěstíčko se přiklonilo na jejich stranu, takže tři body zůstaly doma asi zaslouženě.“

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama