Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Staronová posila pro Písek. Z Táborska přivedl Marka Kalouska

 
čtvrtek, 28. března 2024, 21:13

Ode dneška je Marek Kalousek opět hráčem FC Písek. Z Táborska přichází na hostování do konce června a v pátek již bude moci nastoupit do podvečerního střetnutí s rezervou pražské Dukly.

Marek Kalousek se po devíti měsících vrací na místo činu. Krajní záložník přišel k Otavě v létě roku 2021 z dynamáckého béčka a okamžitě se zařadil mezi základní stavební kameny písecké sestavy. Za dvě sezony v ČFL odehrál 57 zápasů a nastřílel 25 gólů.

„Na působení v Písku se těším. Zažil jsem tu super dva roky, vracím se do prostředí, kde se mi dařilo a moc dobře to tu znám. Věřím, že mi to v dalších krocích může pomoci,“ prozradila čerstvá posila, která podruhé vstupuje do stejné řeky.

Po skončení minulé sezony Kalousek přešel do druholigového Táborska, kde se hodlal porvat o místo v profesionálním klubu. „Samozřejmě bych chtěl Táborsku poděkovat za šanci, kterou jsem dostal, moc si toho vážím. Od sebe jsem čekal víc, ale v táborském týmu obrovská konkurence a já se nedokázal prosadit. To tak někdy ve fotbale prostě je,“ řekl otevřeně 24letý záložník.

Místo v základní sestavě trenéra Nádvorníka si nevybojoval a rozhodl se k návratu do Písku. „V Táborsku se mi zcela upřímně herně moc nedařilo, potřebuji se znovu nakopnout. Doufám, že právě Písek mi může pomoci a i já mu mám co nabídnout. Na hřišti nechám sto procent,“ prohlásil odhodlaně.

A co si známá tvář v mužstvu kouče Nouska slibuje od jarního angažmá v Písku? „Do každého utkání půjdu s tím, abych byl zápas od zápasu lepší. Zažil jsem tu před rokem skvělé jaro a chtěl bych na něj navázat,“ přál si do jedenácti jarních zápasů třetí ligy Marek Kalousek.

Napsal(a) FC Písek | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama