Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V přátelském derby se Č. Krumlov rozešel bezgólovou remízou s Kaplicí

 
neděle, 11. února 2024, 13:12

České Budějovice – Tradiční okresní rivalové si dali dostaveníčko na umělé trávě v tréninkovém centru českobudějovického Dynama. Favoritem byl divizní Český Krumlov. Pro hráče Slavoje se jednalo o druhý přípravný duel, když v tom prvním zdolali ambiciózní Hlubokou na jejím hřišti. Pro spartakovce se jednalo o úvodní zápas v zimním přípravném období.

Kapličtí první poločas zvládli proti favoritovi velice důstojně. Po změně stran byli Krumlovští viditelně kombinačně lepším týmem, a to i díky tomu, že kaplický trenér měl k dispozici početnější kádr, a tak po prostřídání došlo v hostující sestavě k více změnám. Přesto spartakovci dokázali proti diviznímu týmu uhájit čisté konto, a tak utkání skončilo bezbrankovou remízou.

Trenér Zdeněk Šváb (Č. Krumlov): Zápas se nám nepovedl. Mysleli jsme si, že to půjde jednoduše se soupeřem hrajícím o dvě třídy níže. Chyběl nám pohyb, kvalita v předfinální a hlavně ve finální fázi. Co mi nedáme, ještě teď kroutím hlavou a nechápu. Ano, máme těžké nohy, ale to mají v tomto období všichni. Zakončení nás dlouhodobě trápí. Musíme se na to zaměřit v tréninku. Do mistráku chybí čtyři týdny, tak jsme si snad schovali góly na Doubravku.

Trenér Zbyněk Ginzel (Kaplice): První poločas se mi z naší strany líbil. Byli jsme adekvátním soupeřem pro divizní Český Krumlov. Do druhého poločasu jsme prostřídali a soupeř byl lepší na balónu, dobře kombinoval, ale své šance neproměňoval. Také proto skončilo utkání bez branek.

FK Slavoj Český Krumlov – TJ Spartak Kaplice 0:0

Rozhodčí: Kříž – Klimeš, Ryneš.

Č. Krumlov: Beránek – Kolář, Kabele, Švec, Trmal - Šimek, J. Matuška, O. Matuška, Gelnar - Bauer, Parakhnenko, střídali: Š. Šindelář, Trapl.

Kaplice: F. Říha – Kuchař, Ješina, Čutka, Gondek - Divoký, Jan Česák, Nowak, Vaniš - Jak. Česák, Pastier, střídali: Fučík, N, Popov, Lhotský, F. Šedivý, Behman.

Napsal(a) Libor Granec | Foto Lenka Průchová
 


 
Reklama