Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Po 25. minutách spustili u Malše gólostroj. Vimperk utržil dvoucifernou porážku

 
neděle, 4. června 2023, 15:18

Roudné – Lídr I. A třídy znovu ukázal, že v této soutěži nemá co dělat. Fotbalisté Malše Roudné úspěšně zvládli další zápas, s dvojciferným výpraskem 11:0 tentokrát vyprovodili hosty z Vimperku. K postupu potřebují vyhrát závěrečné dva zápasy ve Lhenicích a doma proti Čkyni.

Šumavan přijel do Roudného s výrazně defenzivní taktikou a vzdorovat vydrželi hosté prvních dvacet pět minut, kdy je několikrát podržel brankář Jakub Formánek.

„Bylo to o tom, kdy vstřelíme první gól,“ zmiňuje trenér Malše Pavel Cepák, který postavil sestavu Havlíček – Zíka (63. Pazourek), P. Cepák, D. Cepák, Vogl (63. Skála) – Wohlgemuth, Míka, Zachař (55. Goretki), Šrámek – Kadlec, Vlk (63. Benda).

Na první gól došlo ve 26. minutě a dal ho Martin Vlk. Další góly na sebe nenechaly dlouho čekat. O dvě minuty později se stejný hráč trefil znovu, když využil chybu stopera Pospíchala, a do poločasu zvýšil výstavní střelou do šibenice na 3:0 Viktor Kadlec.

Ve druhém poločase domácí rozjeli hotový brankostroj. Hned po dvou minutách druhého poločasu dal Matyáš Zachař čtvrtý gól a hosté definitivně rezignovali. Góly padaly jak na běžícím páse a novináři si nestíhali dělat poznámky...

Na branku Šumavanu se valil jeden útok za druhým. Skóre se zastavilo v 82. minutě na stavu 11:0. Jubilejní stý gól Malše v sezoně zaznamenal Viktor Kadlec, který dal celkem čtyři góly, a další tři hráči zaznamenali v tomto utkání hattrick. Tři góly dali Martin Vlk a střídající Martin Benda, který to stihl za osm minut!

„Je to výborné, to se málokomu podaří. Ještě nás ale čekají dva zápasy a stále není nic rozhodnuto. Máme to ale ve svých rukou a nemusíme se na nikoho ohlížet. Soustředíme se sami na sebe a nyní se připravíme na další zápas ve Lhenicích,“ říká trenér Roudného Pavel Cepák, jehož tým neinkasoval již 589 minut.

Malše Roudné – Šumavan Vimperk 11:0 (3:0)

Góly: 39., 64., 77. a 82. Kadlec, 26., 28. a 54. Vlk, 72., 79. a 80. Benda, 47. Zachař. Rozhodčí: Dimitrov - Votava, M. Pečenka. ŽK: 1:1 (P. Cepák - Pankratz). Diváků: 120.

Napsal(a) Michal Havelka | Foto Lenka Průchová
 


 
Reklama