Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Fotbalisté Meteoru Tábor si připsali další výhru v přípravě

 
středa, 16. února 2022, 09:28

Tábor - Druhý přípravný zápas sehráli fotbalisté Meteoru proti účastníkovi 1.B třídy, Mladé Vožici. Zápas se hrál znovu na 3 x 30 minut a Tábor, stejně jako před týdnem, zvítězil o dvě branky.

Utkání mělo výrazně pomalejší tempo, než proti Jindřichovu Hradci. Vožice hrála svoji klasickou hru, při které využívá rychlá křídla dlouhými nákopy od obránců, na což byl tým trenéra Smetany připravený.

Jeho svěřenci však svoji kombinaci po zemi nehráli dostatečně rychle, z čehož pramenila spousta ztrát. První třetina ovšem branku nabídla a postaral se o ní meteorský Syrovátka, který střelou o tyč navázal na předchozí dobrý zisk balónu Lachouta.

Druhý gól přišel v úvodu druhé třetiny, když se trefil Lachout, tentokrát po centru Syrovátky. Vožice své šance měla také, ale prosadit se dokázala až ve třetí třetině, když v přečíslení snižoval Smetana.

Tábor nenechal nic náhodě a krátce po obdržené brance si vzal náskok dvou branek zpět, když únik sám na gólmana zakončil do sítě Klestil. Více branek už zápas nepřinesl a Meteor tak porazil Mladou Vožici 3:1.

FK Meteor Tábor - TJ Sokol Mladá Vožice 3:1

Branky: Syrovátka, Lachout, Klestil - Smetana

Meteor: Šedivý - Hořejší, Pecka, Štrincl - Sedláček, Fiala, Pípal Jan, Syrovátka - Neruda - Kollárik, Lachout. Střídali: Peterka, Klestil, Janošík, Loffler, Mrázek.

Napsal(a) Vojtěch Kollárik | Foto Marek Pecka