Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Na utkání se Zbrojovkou může být přítomno maximálně 1500 lidí

 
úterý, 20. července 2021, 19:48

Tábor - Vedení FC MAS Táborsko informuje fanoušky o podmínkách vstupu na páteční mistrovský zápas se Zbrojovkou Brno (18.00 stadion Kvapilova) a další domácí zápasy.

Na stadionu může být přítomno maximálně 1500 lidí. Do areálu budou vpuštěny jen osoby plně očkované (od druhé vakcíny musí plynout lhůta 14 dní při dvoudávkovém schématu nebo lhůta 14 dní při jedno dávkovém schématu), nebo s potvrzením o prodělané nemoci Covid-19 v posledních 180 dnech, nebo s certifikovaným testem (osoba absolvovala nejdéle před 7 dny RT-PCR vyšetření na přítomnost viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem, nebo osoba absolvovala nejdéle před 72 hodinami POC test na přítomnost antigenu viru SARS CoV-2 s negativním výsledkem). Výjimku mají děti do 6 let. Potvrzení je nutné mít v papírové formě, nestačí pouze vyfocené v telefonu. U vstupu bude akceptována aplikace Tečka v mobilu.

Na stadion budou vpuštěny jen osoby s respirátorem, který je třeba nosit po celou dobu pobytu, a platnou jednorázovou nebo permanentní vstupenku. Klub bude všechny podmínky vyžadovat a kontrolovat. Dostal totiž v minulé sezoně za poručení tzv. Covid protokolu a nedodržování pravidel ze strany diváků pokutu ve výši 20 000,- Kč. „Od nové sezony budeme přísnější, budeme důsledně dbát na dodržování všech protiepidemických nařízení,“ uvedl ředitel klubu Josef Holub.

Vedení klubu doporučuje divákům, aby přišli na stadion s časovým předstihem (cca hodinu předem), jelikož kontroly budou důsledné. „Pokud diváci přijdou na poslední chvíli, hrozí jim fronty u vstupů,“ upozorňuje ředitel Holub. Klub doporučuje fanouškům, aby na utkání pokud možno přišli pěšky, nebo cestovali autobusy MHD (zastávka Písecké rozcestí). Cyklistům poslouží kolostav u parkoviště ke sportovní hale (očkovací centrum Očko).

Cenu vstupenky na utkání F:NL v letošní sezoně klub stanovil na 70,- Kč. Celoroční permanentky budou v prodeji pouze na sekretariátu klubu za 700,- Kč. Držitelé permanentek z loňské sezony si je mohou vyměnit na sekretariátu v klubu do pátku 23. července 2021 do 12. hodiny.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama