Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Strakonice zaspaly začátek, Katovice jim udělily lekci

 
úterý, 13. července 2021, 19:40

První přátelské utkání v rámci letní přípravy sehrály ve Strakonicích Na Křemelce domácí Junior s divizními Katovicemi.

První poločas dominovali na hřišti hosté,  kteří přehrávali Junior po všech stránkách. Góly stříleli po rohových kopech a dalo by se říct, co roh, to gól. Katovičtí zahrávali pět rohových kopů a z nich čtyřikrát skórovali.

Z velké převahy se postupně prosadili ve 12. minutě Kadula - 0:1, v 19. min. D. Bálek - 0:2, ve 23. min. Kotrba - 0:3, ve 27. min. Požárek - 0:4 a tak skončila i první polovina zápasu.

Po přestávce byl výkon z domácí strany zlepšený, z kabiny vyběhla nová jedenáctka, ale do gólových situací se nedostávala. Výjimkou byla 65. minuta a Krýslův pokus nad.  Hosté v 77. min nastřelili tyč a v 89. min. upravil skóre na konečných 0:5 testovaný Bartůněk. Přípravné utkání sledovalo přes 200 diváků.     

FK Junior Strakonice - SK Otava Katovice 0:5 (0:4)

Branky: 12. Kadula, 19. D. Bálek, 23. Kotrba, 27. Požárek, 88. Bartůněk. Rozhodčí: Lepič - Jevčák, Cimrhanzlová. Střely celkem: 1:10. Na branku: 0:7. Rohy: 4:11.

Junior, 1. poločas: Lízal – Peroutka, Říha, Rozhoň, Masopust – Butnaru, Funda, Mička, Novák -  Máška, Šourek.
2. poločas: Kozlík – Petráň, Žáček, Šimek, Kočí – Zahrádka, Zelinka, Chalupa, Nosek – Krejčí, Krýsl.

Katovice: Švehla - Mikeš, Janoch, Cibulka, Motl - Hnídek, Kahuj, Kotrba, D. Bálek - Kadula, Požárek. Střídali Provazník, L. Bálek, Bartůněk a Sládek.

 
 
Napsal(a) Jiří Cibulka | Foto Jan Škrle