Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nejstarší fotbalový turnaj na jihu Čech jubiluje. Hynkův memoriál chystá 65. ročník

 
pátek, 18. června 2021, 08:17

Na počest jednoho ze zakládajících členů Slavie České Budějovice Antonína Hynka se u Malého jezu odehraje tuto sobotu již 65. ročník fotbalového turnaje určený pro hráče starších 35 let.

Antonín Hynek byl jednatelem a dlouholetým funkcionářem Slavie, členem Jihočeské župy footballové a po sjednocení tělovýchovy do Sokola v roce 1948 byl prvním krajským předsedou odboru kopané. Zemřel předčasně po zákeřné nemoci v roce 1951.

Vloni se kvůli skončené první vlně epidemie sehrálo místo turnaje jedno utkání mezi Slavií ČB a Akrou ČB, které červenobílí vyhráli 4:2.

Sobotního „Hynkáče“ se zúčastní staré gardy Akry ČB, SK Jankov, SK Mladé a pořádající SK Slavia ČB. Hraje se 2 x 35 minut a při remíze následuje série tří penalt.

Po slavnostním zahájení a nástupu všech týmů (13.00) začne zápas Slavia ČB - Mladé (13.15), ve 14.45 proti sobě nastoupí týmy Akry ČB a Jankova. O 3. místo se bude hrát od 16.45, finále je na pořadu v 18.15 a v 19:40 vyhlášení výsledků a ukončení turnaje.

 
 
Napsal(a) Redakce | Foto Miloslav Kusbach
 


 

Reklamní sdělení

Reklama