Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ledenice napoprvé zabodovaly, Mladé se posunulo do čela

 
úterý, 1. června 2021, 08:41

Druhé kolo turnaje Fotbal spojuje se neobešlo bez překvapení. Obhájce loňského prvenství totiž marně hledal devadesát minut recept na zdolání ledenické obrany a po bezbrankové remíze bral druhý bod až po penaltové loterii. Rozhodující pokutový kop proměnil brankář Martin Bartizal. Ve druhém utkání doplatila Dobrá Voda na hřišti Mladého na disciplínu, více než hře se věnovala výrokům rozhodčího a připravila se tím o lepší výsledek.

Výsledky 2. kola

TJ Nová Ves – Slavoj Ledenice 0:0, pen. 4:2
Rozhodčí:
Granec. Foto: zde

N. Ves: Bartizal - Žoček, Pech, Sethaller, raman, Neumann, Havel, Jiránek, Trejbal, Šulčík, Beneš (Novák, Procházka, Holý)

Ledenice: Cempírek - Nový, Stránský, Kubec, Čermák, Princl, Dudáček, Fencl, Kadlec, Šrajer, Winkler (Mařík, Svoboda, Švarc, Kožant, Žurec)

SK Mladé – SK Dobrá Voda 3:1 (2:1)
Branky:
Červený, Novotný, Linhart – Hofman. Rozhodčí: Klimeš.

Mladé: Pokorný - Drábek, Kočvara, König, Schuster, Ira, Červený, Materna, Kudlata, Linhart, Moudrý (Kotzina, Zemek, Kolář, Pešek, Novotný).

D. Voda: Pauer - Tůma, Janák, Choboda, Šteyer, Valenta, Hostek, Hofman, Bachratý, Pajerský, Štorek.

Tabulka:

1. Mladé      2   2 - 0 - 0  5:2   6

2. N. Ves     2   2 - 0 - 0  7:0   5

3. Ledenice 1   0 - 0 - 1  0:0   1

4. Loko ČB  1   0 - 0 - 1  1:2   0

5. D. Voda   2   0 - 0 - 2  1:10 0

3. kolo: pá 18.30 N. Ves - Mladé a Ledenice - Loko

Napsal(a) Luboš Zabilka | Foto Michal Heřman