Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V přípravném utkání Táborsko porazilo Varnsdorf

 
pondělí, 15. února 2021, 17:53

Praha – V dalším přípravném zimním utkání A tým FC MAS Táborsko o víkendu v Praze-Satalicích zdolal druholigový Varnsdorf 2:1.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Jsem rád, že se gólově prosadili oba útočníci. Další šance jsme neproměnili Gilem, Plachým či Tolnem. Soupeř byl velmi nebezpečný. První poločas jsme viděli vyrovnané utkání, ve druhém jsme byli lepším celkem. Bude důležité na to navázat v mistrovských duelech, i když fotbal na umělé trávě bude jiný než v soutěži.  Na našich hráčích bylo znát velké odhodlání utkání vyhrát. Někteří hráči jsou mimo tým kvůli zranění či nemoci. Mohu však uvést, že se nám rýsuje základní sestava pro jaro. Sestava se stabilizuje. Nesmíme však podlehnout uspokojení, vyhrát přípravné utkání je fajn, ale to nám žádné body do tabulky nepřinese.“

FK Varnsdorf – FC MAS Táborsko 1:2 (0:1)

Branky: 75. Kouřil (pen.) – 33. Čapek, 60. Pinc.

Varnsdorf: A. Richter - Zbrožek (46. M. Richter), Kouřil, Heppner - Lehoczki (46. Hasil), Macháček (46. Kubista), Kocourek (46. Bláha), Kazda - Rudnytskyy (70. Kim), Velich (70. Kubr), Schön (46. Šilhan).

Táborsko: Zadražil - Almeida, Navrátil (45. Penc), Holiš, Dybala – Tolno (78. Větrovský), Boula (65. Gil), Liepa (78. Modou), Plachý – Čapek (85. Kubovský), Pinc (70. Icha).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková