Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Cennou výhru nad Jihlavou zařídil Pinc

 
středa, 10. února 2021, 11:41

Jihlava – Byl to sice jen přípravný zápas, ale i tak se výhra A týmu FC MAS Táborsko nad Vysočinou Jihlava cení. Jediný gól zařídil v 57. minutě pohotovým zakončením na malém vápně Pinc po akci Tolna a Čapka.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Byl to vyrovnaný zápas, u nás jsem napočítal čtyři vyložené šance, u soupeře také čtyři. Byli jsme o něco produktivnější, a proto jsme vyhráli. Na našich hráčích byla vidět velká touha zvítězit, zápas zvládnout. Soupeř měl první poločas možná více ze hry, ale jak už jsem řekl, většinou jsme viděli vyrovnaný souboj. K naší hře mám ještě výhrady, musíme výkon brát s rezervami, ale něco jsme v tomto utkání sledovali, hodně nám to ukázalo. Jsem rád, že jsme zápas dotáhli do vítězného konce, je to vždy dobré pro sebevědomí mužstva. Další zápas nás čeká teď v sobotu v Praze-Satalicích ve 13 hodin s Varnsdorfem, pak si dáme zápasovou pauzu a budeme se chystat až na generálku 27. února s Viktorií Žižkov.“

FC Vysočina Jihlava - FC MAS Táborsko 0:1 (0:0)

Branka: 57. Pinc.

Jihlava:  I. poločas: Vejmola – Svoboda, Vlček, Pojezný (35. Vedral), Horák – Červ, Lacko, Ritter – Ševčík, Klobása, Selnar. II. pol.: Vejmola - Křišťál, Štefánek, Vedral (70. Ritter), Želazný – Shudeiwa, Tureček, Chocholatý – Arroyo, Araujo-Wilson, Chok.

Táborsko: Pecháček – Almeida (73. Penc), Navrátil, Holiš, Tusjak (73. Dybala) – Tolno (73. Vozihnoj, 86. Gil), Boula, Liepa (73. Icha), Janošík (35. Plachý) – Pinc, Čapek (80. Větrovský).

Zimní příchody a odchody v FC MAS Táborsko

Odchody:

Kučera Martin – Lom

Musiol Zbyněk – Lom

Brabec Matěj - Karlovy Vary (naposledy hrál proti Opavě celé utkání)

Hostování:

Pinc Dušan – Plzeň

Holiš Roman – Ostrava

Provazník Adam - Ml. Boleslav

Tusjak Luboš - Viktoria Žižkov

Liepa Kristaps (Lotyšsko) - Valmiera FC

Příchody:

Gil Luis (USA) – smlouva

Nielsen Ruben (Dánsko) - smlouva

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková, video: FCT