Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Futsalová liga se znovu rozjíždí. Dynamo hostí brněnského nováčka, sledujte stream

 
úterý, 5. ledna 2021, 23:38

České Budějovice – Nejvyšší futsalová soutěž se díky výjimce od hlavní hygieničky ČR opět rozběhne. SK Dynamo PCO České Budějovice, jediný jihočeský zástupce, zahájí ve středu 6. ledna 2021 domácí dohrávkou 5. kola. Bohužel bez diváků v ochozech.

Do přerušení soutěže neuhrálo předposlední Dynamo ve čtyřech zápasech ani bod a tak ve středečním restartu od 19 hodin v hale Lokomotivy ČB s nováčkem Žabinští Vlci Brno potřebuje bezpodmínečně bodovat.

Od 2. října 2020 se první liga zastavila a během nucené přestávky došlo k několika zásadním změnám. „Předně nebude nikdo sestupovat a v případě, že se druhá liga rozjede a bude mít postupující, dojde v příští sezoně k rozšíření soutěže,“ informoval Radim Pouzar, kapitán a činovník týmu, který si tak i napodruhé udrží prvoligovou příslušnost.

Program nejvyšší futsalové soutěže je mimořádně nabitý. „Budeme hrát dvakrát v týdnu, ale nevadí nám to. Moc se těšíme,“ uvedl Pouzar po dvouměsíční pauze. „V prosinci jsme stihli dva tréninky. Mužstvo je kompletní, ještě nás čekají povinné testy na covid,“ dodal před středečním soubojem, že podíl na početném kádru má také přerušení fotbalových soutěží u nás a v zahraničí.

Kvůli vládním opatřením se zápasy uskuteční bez podpory fanoušků. Sledovat je mohou živě na youtubovém kanálu jihočeského celku (zde).

Už v neděli 10. ledna přivítá Dynamo PCO sedmý Olympik Mělník (19:00, živě Tipsport a LSTV).

Napsal(a) Michal Průcha | Foto SK Dynamo PCO
 


 
Reklama