Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko sehrálo poslední zápas v roce, porazilo Slavii B 4:0

 
pátek, 11. prosince 2020, 18:32

Praha/Xaverov – Ještě dříve než se hráči A týmu FC MAS Táborsko rozjedou na vánoční dovolenou, sehráli v pátek 11. prosince 2020 přípravné utkání jako poslední duel roku. Porazili v Praze v Xaverově slávistické béčko 4:0.

Zimní příprava začne v pondělí 4. ledna 2021. Od 14. do 18. prosince 2020 je na program zápasový blok nazvaný Táborsko Future. Podrobnosti přineseme o víkendu.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Utkání splnilo účel, každá výhra se počítá. Na našich hráčích bylo vidět, že se uvolnili, že z nich spadla deka. Myslím, že jsme sehráli kvalitní utkání.“

SK Slavia Praha B – FC MAS Táborsko 0:4 (0:2)

Branky: 21. Vozihnoj, 30. Musiol, 53. a 80. Boula.

Slavii B: Sirotník, Šmíd, Matys, Nikl, Douděra, Hošek, Alijagič, Višinský, Švec, Kneifel, Hroník, Šubert, Prebsl, Hájek, Bárta, Zeroník, Kubáň, Surovčík.

FCT: Pecháček – Icha (67. Abdullai, testy ukončeny), Brabec, Penc, Havrda - Vozihnoj (46. Plachý), Schramhauser (46. Boula), Kučera (57. Větrovský), Zezula (na testech, naposledy Varnsdorf - 57. Čajkovský, testy Sparta Praha) – Musiol (57. Římánek), Provazník (46. Čapek).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle