Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Přípravky Akademie Dynama představují své vize

 
pátek, 6. listopadu 2020, 14:10

České Budějovice - Na začátku listopadu spustila Akademie Dynama unikátní projekt spojený s kategorií přípravek.

„Prostřednictvím našich webových stránek akademie.dynamocb.cz chceme informovat o principech, způsobech i důvodech práce, které u přípravek v Dynamu razíme, ne prvořadě o výsledcích nebo umístěních na turnajích. Chceme, aby tento web jasně dokumentoval to, co děláme a proč. Může to znít všelijak, ale dva roky jsme se připravovali na to, abychom mohli začít pracovat tak, jak web dokumentuje,” říká šéftrenér přípravek Akademie Dynama Rostislav Helštýn.

„Způsob výchovy a vedení dětí v naší společnosti jde v řadě případů proti jejich potřebám a není v jejich zájmu. Abychom mohli s dětmi kvalitně pracovat, je pro to potřeba mít kvalitní dovednosti, a ty stojí nejprve na znalostech a postupně zkušenostech. Tvrdím, že je, kvůli dětem, naší povinností, vědět „jak na to“, což souvisí s tím, že je nutné se vzdělávat a učit se. Tento web informuje o směru i rozsahu naší práce, včetně přesahů a přínosů, které různé typy spoluprací, pro děti mají,” popisuje Rostislav Helštýn.

Šéfovi přípravek Akademie Dynama udělal radost projekt spojený s nejmenšími fotbalisty. „Obzvlášť pyšní jsme na nejmladší kategorii Dynamácká pohybová Školička, kterou jsme letos odstartovali v duchu společného hraní si dětí a jejich rodičů. Proč tomu tak je, je jasně na stránkách popsáno, ostatně stejně jako ostatní důvody a souvislosti „proč“. Pokud tyto stránky poslouží jako motivace nebo inspirace dál, budeme rádi. A pro děti, jen dobře. Tímto Chci také moc poděkovat kolegům trenérům, kteří se podíleli na přípravě tohoto webového projektu,” uzavírá Helštýn. Celý projekt najdete na webových stránkách Akademie akademie.dynamocb.cz pod záložkou PŘÍPRAVKY v menu na hlavní stránce.

Napsal(a) Dan Mikulička/Akademie SK Dynamo ČB | Foto SK Dynamo Akademie