Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko odjelo ze Znojma s porážkou 0:3

 
sobota, 15. dubna 2017, 22:30

Velkopáteční mistrovský zápas v jihomoravském Znojmě nedopadl pro A tým FC MAS Táborsko dobře. Jihočeši odjeli s porážkou 0:3, která je pro ně hodně krutá.

Hosté začali totiž velmi dobře, měli stoprocentní příležitost na skórování, ale její neproměnění jakoby předznamenalo osud utkání. Znojemští šli krátce poté střelou z velkého vápna k tyči do vedení. Střelcem byl Urbančok. Pak se zblízka do odkryté branky prosadil Teplý, který využil centr přes celou branku.

Trenér Táborska reagoval na nepříznivý vývoj hned dvojím střídáním už v prvním poločase. Hra hostů šla nahoru, ale branku se jim přes aktivitu bohužel vsítit nepodařilo. Naopak domácí svou výhru v samotném závěru navýšili brejkem do otevřené obrany. Přišla tak druhá venkovní porážka, kterou Táborsko bude chtít odčinit hned ve středu 19. dubna doma s Ústím nad Labem.

Hodnocení trenéra FCT Romana Nádvorníka: „V desáté minutě běžel náš hráč Nešický sám na bránu, ale svou šanci nedal a asi za tři minuty jsme inkasovali. To zápas ovlivnilo. Vypadli jsme z konceptu a byli jsme po obdržené brance zaražení. Teprve až od 25. minuty, kdy už jsme prohrávali o dvě branky, jsme srovnali hru a snažili jsme se vstřelit kontaktní gól. Měli jsme několik velice zajímavých příležitostí, ale ten den bychom gól nedali, i kdybychom hráli bůhví jak dlouho. Útočili jsme v deseti lidech, otevřeli jsme hru, a proto jsme v závěru inkasovali i potřetí. Nezbývá mi, že hráčům poděkovat za druhý poločas, kdy se náš fotbal zvednul. Bohužel se nám vykartoval Džafić, což je pro nás rozdílový hráč. Musíme teď doma zvládnout utkání s Ústím nad Labem.“

1.SC Znojmo FK - FC MAS Táborsko 3:0 (2:0)

Branky: 13.Urbančok, 24.Teplý, 90+3.Šamánek. Rozhodčí: Adámková – Ratajová, Flimmel. ŽK: 38. Nepožitek – 16. Javorek, 70.Džafić, 70. Zavadil, 78. Kalvach, 88. Dordević. Diváků: 912.

Znojmo: Štěpanovský (23. Doleček) – Helísek, Motal, Mezlík, Cihlář – Holub, Urbančok (80. Klíma), Nepožitek, Javůrek (72. Njire) – Šamánek, Teplý.

Táborsko: Toma – Zavadil, Navrátil, Toml, Klusák – Kučera (79. Souček) – Džafić, Nešický (34. Kalvach), Javorek, Mršić – Musiol (36. Dordević).

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle