Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální jedenáctka KP: Z obránce útočníkem, střelcům vládne záložník

 
středa, 9. září 2020, 15:33

Jihočeský kraj - Ve víkendovém 3. kole bylo k vidění několik zajímavých výkonů, které jsme náležitě ocenili při skládání ideální jedenáctky kola.

Střelecké tabulce kraluje Radim Pouzar z Rudolfova. Z postu záložníka zaznamenal již pět branek. Proti Lažištím snižoval z trestného kopu a podruhé zapadl jeho centr až do sítě překvapeného brankáře. Výkonem a dvěma zásahy zaujal Tomáš Vokatý. V barvách Lažiště neměl na Rudolfově daleko od hattricku a vysloužil si od nás titul Muže kola.

Jan Sigmund hostuje v Oseku z třetiligového Písku a dokazuje, že je mu krajský přebor malý. Trenér Voříšek jej označil za nejlepšího hráče v derby s Blatnou a Jakub Říský byl zase nejpilnějším střelcem. Po dlouhodobém zranění se úspěšně vrátil na trávník zadák Olešníka Daulet Nygmet. Dalším navrátilcem je po půlroční odmlce veterán Petr Bízek z Lažiště a ve 44 letech zahrál jako z partesu.

Z obránce se jankovský Martin Popelka proměnil v útočníka a sám prohání zadní řady soupeřů. O tom, že vítězný gól s Týnem nebyl náhodný, potvrdil při brejcích v Protivíně, kde nekompromisně zakončoval. Lukáš Stuchlík byl pohotovým a jediným střelcem Dražic s Čimelicemi.

Do branky jsme nominovali třeboňského Jakuba Skálu, který udržel čisté konto a proti řadě táborských pendlů musel být v neustálé pohotovosti. První nulu na kontě udržely celky Milevska a Č. Krumlova. Velkým podíl na tom měli stopeři Jakub Kabele a Tomáš Vakoč.

Nejlepší střelci: 5 - Radim Pouzar (Rudolfov), Tomáš Tauber, David Růžička (oba Č. Krumlov), 3 - Jaroslav Hadáček (Milevsko), Jakub Říský (Osek), Martin Popelka (Jankov),

Brankáři s nulou: 2 - Petr Komárek (Jankov), 1 – Marek Hanus (Protivín), Michal Baka (Dražice), Ladislav Chylík (Dražice), Pavel Dvořák (Milevsko), Miroslav Jirkal (Olešník), Michal Trnka (Č. Krumlov), Jakub Skála (Třeboň)

Ideální sestava 3. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Jakub Skála (Třeboň)

Jakub Kabele (Č. Krumlov), Tomáš Vakoč (Milevsko), Petr Bízek (Lažiště), Daulet Nygmet (Olešník)

Radim Pouzar (Rudolfov/2), Tomáš Vokatý (Lažiště), Jan Sigmund (Osek)

Lukáš Stuchlík (Dražice), Jakub Říský (Osek), Martin Popelka (Jankov)

Napsal(a) Redakce | Foto Miloslav Kusbach