Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Marné čekání na gól. Veselí a Nemanice si rozdaly po bodu

 
úterý, 25. srpna 2020, 08:54

Veselí nad Lužnicí – První utkání v nové sezóně nenabídlo divákům příliš kvalitní podívanou. Veselská Lokomotiva se rozešla bez gólů s Nemanicemi.

Utkání začali lépe domácí, kteří si v prvních deseti minutách vypracovali tři dobré šance, ale bez gólového efektu. Pak se osmělili také hosté, kteří nejdříve ve 23. minutě netrefili z hranice vápna odkrytou domácí branku a o tři minuty později trefili po hrubce domácího stopera břevno.

Ve druhém poločase pokračovali hráči obou týmů v nepřesné hře, přesto byly k vidění šance. V 52. minutě trefil domácí Ježek z úhlu levou tyč, hosté neproměnili velkou šanci o čtyři minuty později. Následovaly dva nebezpečné přímé kopy hostů, kdy měli domácí štěstí, že míč pokaždé skončil těsně vedle jejich branky.

Domácí se nadechli v poslední čtvrthodině k náporu, v němž měli čtyři vyložené šance, ale ani v jednom případě míč neskončil v hostující brance.

Utkání tedy skončilo zaslouženou bezbrankovou remízou. Oba týmy mohou být spokojeny hlavně se získaným bodem, méně už s předvedenou hrou.

Loko Veselí – SK Nemanice 0:0

Rozhodčí: Jevčák - Žemlička, Pečenka. ŽK: 1:2 (Lukáš – Babka, Bašta). Diváci: 60.

Loko: Hejl - Nuhlíček, Lukáš, Mach, Kolář (69. Čech) – Čížek, Mikeska, Doležal, Hájek (64. Bursík) – Veliký, Ježek (75. Fichtner).

Nemanice: Polomčák – Sulek, Čapek, Dubský, Motl, Bašta, Severa, Novotný, Babka, Strnad, Petrášek.

Napsal(a) Pavel Hajný | Foto Miloslav Kusbach