Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Turnaj v Pištíně ovládli domácí před Černým Dubem

 
čtvrtek, 13. srpna 2020, 18:16

Pištín – V sobotu 8. 8. 2020 se v Pištíně uskutečnil 24. ročník fotbalového turnaje PRAKTIC. Protože se zúčastnila pouze tři družstva - Praktic FC Pištín, TJ Drahonice a TJ Slovan Černý Dub, odehrál se turnaj formou každý s každým.

V prvním zápase nastoupil domácí Pištín proti Drahonicím. Domácí se představili s řadou nových hráčů, kteří posílili mužstvo po spojení se Zliví. V utkání byl domácí tým lepší a šťastnější v koncovce a zaslouženě zvítězil 6:3.

Ve druhém zápase se střetly Drahonice s obhájci loňského prvenství z Černého Dubu. Zápas rozhodla proměněná penalta na konci první půle. Po přestávce Černý Dub výsledek zkušeně hlídal, unavení hráči Drahonic se už na zvrat nezmohli. Černý Dub zvítězil 0:1.

Třetí zápas mezi domácím Pištínem a Černým Dubem se vzhledem k předchozím výsledkům stal soubojem o první místo. Hned v úvodu zápasu padly vlastní branky na obou stranách. Hosté se znovu dostali do vedení, ale před poločasem udělali chybu v rozehrávce před vlastní brankou a Pištín srovnal skóre na 2:2. Rozhodující branku vstřelili domácí v závěru zápasu a hostům už nezbylo dost času na odpověď. Výsledek 3:2 zajistil Pištínu zisk poháru pro vítěze turnaje.

Všechna utkání turnaje zkušeně odřídila dvojice rozhodčích Karel Jindrle a Martin Lafata, kterým asistoval Pavel Pojar.

Výsledky:

1. zápas:
Pištín - Drahonice 6:3 (3:1)
Branky: Slavík 4, Jíška, Jindrle - Kuric 2, Hnat

2. zápas:
Drahonice - Černý Dub 0:1 (0:1)
Branka: Karafiát (11)

3. zápas:
Pištín - Černý Dub 3:2 (2:2)
Branky: Slavík 2, vlastní -  vlastní, Barták

Konečné pořadí:

1. Praktic FC Pištín

2. TJ Slovan Černý Dub

3. TJ Drahonice

Nejlepší střelec: Jakub Slavík (Pištín)

Nejlepší hráč: Viktor Karafiát (Černý Dub)

Nejlepší brankář: Tomáš Hlavajčík (Drahonice)

Rozhodčí: Karel Jindrle, Martin Lafata, Pavel Pojar

Napsal(a) Václav Kubašta | Foto Praktic FC Pištín