Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vodňany převzal Rudolf Otepka, chce stabilizovat kádr

 
čtvrtek, 30. července 2020, 23:36

Vodňany – Na začátku června byl představen nový hlavní kouč FK Vodňany. Františka Bicana nahradil Rudolf Otepka, který si odbyl premiéru na vodňanské střídačce při sobotním Memoriálu Martina Kvapila.

Otepka je sice novým trenérem Vodňan, ale místní prostředí zná dobře z dvouletého působení v roli hráče 2016-18. „Po oslovení výborem FK Vodňany a rozhodnutí, že nabídku přijmu, jsem nastínil, jak budu postupovat v práci s týmem hrající I. A třídu. Jako hlavní úkol pro nastávající sezonu bych viděl stabilizaci týmu a snahu o návrat vodňanských fotbalistů hrajících v jiných týmech,“ prozradil hlavní plány bývalý kouč „dynamácké“ farmy ve Strakonicích a Roudného, kde je stále registrován.

Umístění Vodňan po pádu z KP

2013/14 10. místo
2014/15 6. místo
2015/16 3. místo
2016/17 6. místo
2017/18 8. místo
2018/19 9. místo
2019/20 nedohráno (7. místo)

Důležitým momentem dosavadní přípravy bylo sestavení hráčského kádru. Klub se znovu chce vrátit k tomu, že bude vsázet především na své odchovance, kteří se rozprchli do okolních mužstev. „Doufám, že se do přípravy mužstva bude zapojovat co nejvíce hráčů, aby se vytvořil dobrý základ týmu,“ informoval Otepka. „Sezonu 2020/21 beru pro moje trénování jako rok nula. První hodnocení práce s týmem bude po ukončení podzimní části soutěže.“

Trenérská mise to pravděpodobně nebude zcela jednoduchá. „Věřím, že ve spolupráci s výborem FK Vodňany, hráči a fanoušky se nám podaří vrátit fotbal ve Vodňanech na vyšší úroveň,“ přál si 46letý Rudolf Otepka do další trenérské štace.

Napsal(a) Redakce, FK Vodňany | Foto FK Vodňany
 


 

Reklamní sdělení

Reklama