Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Mladovožický duel s Benešovem Táborsko zvládlo

 
čtvrtek, 25. června 2020, 13:32

Mladá Vožice – Na hřišti v Mladé Vožici (Kvapilka byla obsazena turnajem Ondrášovka Cup) sehrál ve středu A tým FC MAS Táborsko další utkání Letní ligy, tentokráte s SK Benešov, když zvítězil 4:1 i díky hattricku Vandase.

Na testech v Táborsku je 25letý slovenský gólman Matej Slávik (192 cm), který má prvoligové starty za Dunajskou Stredu. Na zápas dostali volno Navrátil s Musiolem, kteří pomáhali na Ondrášovka Cupu.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Jsem rád, že jsme utkání zvládli ve větším tempu než proti Bohemians. Vrátili jsme se na vítěznou vlnu. V hráčích byly větší síla a chuť, navíc jsme byli produktivní, přičemž branek jsme mohli vstřelit ještě více. Zápas jsme mohli rozhodnout už v prvním poločase, kdy jsme gólově využili jen vysunutí Majky. Soupeř houževnatě bránil. My jsme podali dobrý výkon, z hráčů mě zaujal Boula a samozřejmě tříbrankový Vandas.“

FC MAS Táborsko – SK Benešov 4:1 (1:0)

Branky: 7. Majka, 54. (pen.), 57. a 71. Vandas – 81. Krunert.

Táborsko: Pecháček (46. Slávik) – Jáša (46. Alves), Brabec (75. Penc), Dybala, Icha (46. Janošík) - Majka (46. Pavlík), Schramhauser (46. Kučera), Boula (46. Vandas), Větrovský (80. Říha), Studnička (65. Kubovský) – Provazník (63. Tolno).

Benešov: Schummer – Lupač, J. Vosáhlo, Pedro, Turek, Dufek, O. Vosáhlo, Srb, Vrňák, Brokeš, Dušek. Náhradníci: Tetour – Tomek, Kalod, Krunert.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař