Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Unavené Táborsko podlehlo Bohemians B

 
úterý, 23. června 2020, 14:39

Tábor - Další utkání Letní ligy hrané na táborské Svépomoci v Bydlinského ulici domácím barvám FC MAS Táborsko nevyšlo. Na jednoduchou hru „klokaních“ mladíků protizbraň Táborští nenašli.

Hosté šli brzy do vedení a na obrat neměli domácí síly. Tým Bohemians 1905 B si odvezl vítězství. Už ve středu hraje Táborsko od 17.00 hod. další duel proti Benešovu v Mladé Vožici.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Hlavním faktorem naší prohry bylo, že jsme zkrátka na víc neměli. Netěší mě hra, ani výsledek, ale na hráče se nemohu zlobit, vydali se z posledních sil, kterých už mají velmi málo. Mrzí mě, že jsme na táborském tradičním stadionu nepředvedli divákům lepší výkon, ale objektivně jsme na to opravdu neměli. Chyběly nám lehkost, pohyb. Zápasů je hodně, mám obavy o zranění hráčů, a tak přemýšlím, jak turnaj dohrát.“

FC MAS Táborsko – Bohemians 1905 B 0:2 (0:1)

Branky: 3. Novák, 48. Ugwu. ŽK: 79. Provazník (TAB).

Táborsko: Zadražil – Alves (61. Jáša), Navrátil, Penc, Janošík (46. Icha) – Boula (46. Studnička), Kučera – Říha (52. Majka), Vandas (72. Provazník), Tolno (46. Kubovský) – Musiol.

Bohemians B: Kouba – Vala D., Dostál F., Vala P., Václavík – Begič (83. Seniv), Buneš – Nátr (56. Hlinák), Novák (39. Šumilov), Ogiomade – Peričevič (46. Ugwu).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař