Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Smazání dvougólového manka na body nestačilo

 
pondělí, 1. června 2020, 10:49

Mladé - Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice začali turnaj Fotbal spojuje prohrou na půdě SK Mladé 2:3. Za Ledenice se trefili Kadlec a nováček Volák.

Utkání nabídlo nepřesnosti, ale i pěkné akce. Ledenice v zápase protočily maximum hráčů a svou premiéru v nových dresech si připsali brankář Jakub Vítek a obránce Petr Volák.

Domácí Mladé vedlo po poločase 2:0, když využilo chyb v ledenické obraně. Za Slavoj pak snížil Miroslav Kadlec, který si naběhl na přihrávku Tomáše Hrubého. Poté vyrovnal tvrdou střelou Petr Volák, který skončil v dorostenecké kategorii a řeší se jeho přestup z SKP České Budějovice. Domácí rozhodli o vítězství v závěru zápasu.

Ve druhém kole bude hrát Slavoj doma. V sobotu 13. června od 14 hodin přivítá Novou Ves (I. A třída), která v prvním zápase deklasovala Hrdějovice 7:0.

„Po koronavirové pauze jsme odehráli první zápas, do kterého jsme šli s cílem zahrát si a hlavně se nezranit. Začátek byl podle očekávání plný nepřesností a hledání se na hřišti. Po dvaceti minutách k tomu náš tým přidal ještě to, že se úplně přestalo běhat. Toho samozřejmě domácí využili a vstřelili nám do přestávky dva góly. V poločase jsme si řekli, co je třeba zlepšit. Protočili jsme sestavu a kupodivu to pomohlo. Kluci začali bojovat a z toho vyplynul gól po akci Hrubý - Kadlec. To týmu pomohlo a přidal na obrátkách. Po rohovém kopu se k odraženému míči dostal Volák a pěknou střelou vyrovnal. V závěru jsme dostali po propadnutí obrany gól na 3:2. Chtěl bych klukům poděkovat za druhý poločas, který se už přibližoval tomu, co chceme hrát. Dále bych chtěl pochválit nováčka Voláka. Zápas nám ukázal, na čem je třeba zapracovat,“ uvedl provizorní trenér a místopředseda klubu Michal Hladík.

SK Mladé - TJ Slavoj Ledenice 3:2 (2:0)

Branky Ledenic: Kadlec, Volák. Rozhodčí: Vejčík. Bez karet.

Ledenice - 1. poločas: Mařík - Princl, Fencl, Fošum, Čermák - V. Svoboda, Hinterhölz (35. Volf), Kadlec, Šrajer - Winkler, Hrubý.
2. poločas: Vítek - Volák, Fošum, Fencl, Havelka - V. Svoboda, Volf, Kadlec, Kožant - Winkler, P. Svoboda.

Napsal(a) Michal Heřman | Foto Michal Heřman
 


 
Reklama