Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vimperk a Čkyně chystají charitativní virtuální derby pro seniory v Pravětíně

 
neděle, 26. dubna 2020, 19:20

Čkyně, Vimperk – Ačkoliv byla jarní část amatérských fotbalových soutěží ukončena, jeden zápas jihočeské fanoušky ale přeci jen čeká. V sobotu 16. 5. 2020 od 15 hodin se mohou těšit na „Derby, které svět neviděl“!

Utkají se v něm TJ Šumavan Vimperk a SK Čkyně. Tentokrát ale nebudou k vidění ostré souboje na trávníku. Ani jeden z týmů bohužel zatím nemůže vyběhnout na fotbalový pažit, proto se rozhodly spojit síly alespoň na internetu a vybrat touto cestou peníze na podporu Domu klidného stáří v Pravětíně.

Podpořit je bude možné zakoupením vstupenky na jednu z tribun pojmenovaných podle důležitých osobností z minulosti obou oddílů. Těmi jsou za TJ Šumavan Vimperk Vladimír Churavý a Petr Benda, za SK Čkyně Zdeněk Nezbeda a Jaromír Kainc a pro oba kluby udělal mnoho Augustin Pokorný.

Utkání na hřišti SK Svatá Maří Magdaléna bude řídit bývalý výborný okresní rozhodčí Květoslav Kraml, čestný výkop provede Vladan Pokorný.

Pokud to situace dovolí, oba týmy se v letní pauze skutečně potkají.

Nákup vstupenek v síti GoOut najdete zde.

Napsal(a) Patrik Krull