Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Barbora Mrázková z Táborska dostala pozvánku do reprezentace WU15

 
čtvrtek, 12. března 2020, 15:37

Táborsko - Nadcházejícího srazu národního ženského týmu WU15 (od 13. 3 do 18. 3. v Třeboni) se zúčastní hráčka FC MAS Táborsko. Hlavní trenérce na tomto srazu Michaele Daněčkové se bude hlásit Barbora Mrázková.

„Jsem rádi, že se Bára dostala mezi nejlepší ženy do 15 let. Víme, že má talent. V lednu získala ocenění ve své kategorii na plese klubu,“ uvedl ředitel klubu FC MAS Táborsko Josef Holub.

Bářiny herní kvality popsal trenér Radim Hešík. „Bára je stabilní hračkou U14 a má dobré návyky. Pracuje dobře jak s balónem, tak bez něho. Jako stoperka má rovněž kvalitní rozehru. Nebojí se žádného souboje. Nominace do reprezentace je oprávněná nejen jako odměna za její pracovitost, ale i za její fotbalový um. Sraz v Třeboni jistě ukáže, že je plnohodnotnou hráčkou pro reprezentaci,“ řekl trenér.

České hráčky čekají během srazu dvě přípravná utkání s bavorskými výběry WU16 a WU14.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC MAS Táborsko