Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko zaslouženě zdolalo druholigový Sokolov 4:1

 
sobota, 15. února 2020, 14:54

Praha (Zličín) – Ve velmi dobrém světle se ukázal třetiligový A tým FC MAS Táborsko v přípravě proti druholigovému Baníku Sokolov.

Zvítězil 4:1, když první branku vsítil v prvním poločase Tolno po dorážce Vandasovy střely. Celou akci zahájil Janošík. Druhou branku přidal Vandas po úvodní akci Vozihnoje, pak Havrda potáhl míč 40 metrů, obehrál tři protihráče a předložil míč Vandasovi, ten se trefil do protipohybu brankáře – 2:0.

Sokolov snížil po vícenásobné ztrátě míče Táborska. Tým Jihočechů byl v pohybu směrem dopředu, nestačil se vrátit a Štursa proměnil kolmici na 2:1. V 73. minutě se zaskvěl sprintem přes protihráče Tolno a dal Vandasovi načasovanou přihrávku – 3:1. Skóre završil z penalty kapitán Kučera, který potrestal ruku soupeře – 4:1.

Tým v následujícím období absolvuje kondiční blok a další utkání sehraje až v neděli 1. března na přírodní trávě ve Vlašimi.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Musím říct, že jsem s utkáním velmi spokojený. Podali jsme organizovaný, týmový výkon. Ukázali jsme svou fotbalovou tvář, ze které je jasné, co hrajeme. Vydrželi jsme v tom celých 90 minut bez větších výkyvů. V minulých zápasech se přece jen projevilo tréninkové zatížení a větší počet střídání. Teď jsem do sestavy už moc nezasahoval. Chtěl jsem, aby potenciální hráči pro základní sestavu chytili herní kondici. V utkání nám chyběli Navrátil a Musiol, kteří studují trenérskou B-licenci, dále Toutou a stále tu není Almeida. Přesto jsme dokázali druholigového soupeře potrápit a nakonec porazit.“

FC MAS Táborsko – Baník Sokolov 4:1 (1:0)

Branky: 11. Tolno, 58. a 77. Vandas, 80. Kučera (pen.) – 76. Štursa.

Sestava FCT: Zadražil – Havrda (84. Brabec), Dybala, Penc, Janošík – Vozihnoj, Schramhauser, Kučera, Icha (77. Al Wasmani) – Tolno, Vandas.

Sestava Sokolov 1. poločas: Dvořák I. - Vondra, Skopec, Hasil, Ruml - Štursa, Hackl, Machuča, Kopřiva, Vávra – Červenka.
Sestava Sokolov 2. poločas: Dvořák I - Krátký, Skopec, Tkadlec, Dvořák II. - Štursa, Hackl, Machuča, Kovář - Ruml – Yu.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková
 


 
Reklama