Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Změny v přípravě Ledenic. Tým bude trénovat třikrát týdně

 
pondělí, 13. ledna 2020, 20:31

Ledenice - Přesně týden zbývá do startu zimní přípravy fotbalistů TJ Slavoj Ledenice a trenéři týmu připravili oproti původnímu plánu náročnější program. Vyplní ho i čtyři přípravné zápasy a čtyřdenní soustředění.

„Jak jsme několikrát avizovali ke konci podzimní části sezony, je potřeba nabrat fyzickou kondici. Proto jsme oproti původnímu plánu přidali každý týden jeden trénink navíc,“ uvedl hlavní trenér týmu Stanislav Jindra.

Ledenice budou na jaře bojovat o záchranu, a proto se tým chce na soutěž řádně připravit. „Budeme hrát o setrvání v krajské soutěži, což je priorita. Nikdo sestoupit nechce. Snad se nám budou oproti podzimu vyhýbat zranění,“ doufá trenér.

Na startu přípravu se budou hlásit všichni hráči kádru. Jediný otazník je kolem kapitána Jana Pavlíka, který stále cítí poraněné koleno. Tým v zimě nikdo neopustí a pravděpodobně ani nikdo neposílí. „Ve hře je jeden hráč, ale je to aktuálně 50 na 50,“ dodal Jindra.

Příprava je naplánovaná tak, že od 20. ledna do konce soustředění (1. březen) půjde převážně o fyzickou část. Následovat bude zkrácená dvoutýdenní herní příprava.

V únoru a březnu se Ledenice v přípravě postupně utkají s SK Holubov, SK Zlatá Koruna, FK Borovany a Vltavan Loučovice.

Program zimní přípravy TJ Slavoj Ledenice

20. leden – 26. února: fyzická příprava (areál TJ Slavoj Ledenice + sokolovna, příp. UMT Třeboň)

8. února: Holubov – Ledenice 17:00 (UMT Hluboká)

23. února: Zlatá Koruna – Ledenice 15:00 (UMT Borovany)

27. února - 1. březen: soustředění Číměř

2. březen - 19. březen: herní příprava UMT Třeboň + hřiště Ledenice

6. nebo 7. březen: Borovany – Ledenice (přesný termín a čas bude upřesněn)

14. nebo 15. březen: Loučovice – Ledenice (přesný termín a čas bude upřesněn)

22. březen: Třebětice – Ledenice 15:00 (mistrovský zápas)

Napsal(a) Michal Heřman | Tisková zpráva | Foto Michal Heřman