Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborští fotbalisté vyjeli na led. Modří drtili bílé

 
úterý, 3. prosince 2019, 17:22

V úterním dopoledni se na zimním stadiónu v Táboře utkali třetiligoví fotbalisté Táborska v tradičním hokejovém mači „modří vs. bílí“. V zajímavém utkání prokázali borci v bílých dresech lepší pohyb po ledě i pohotovější střelbu a zaslouženě zvítězili rozdílem třídy v poměru 23:9.

U vítězů se střelecky se vedlo vedoucímu mužstva Jiřímu Kolářovi, který se trefil osmkrát, polovinu dal Matěj Říha, trenér Míla Brožek, masér Rosťa Mrzena a Patrik Schramhauser se radovali třikrát a kapitán Jakub Navrátil zaznamenal dvě trefy. Na druhé straně borců v bílém vévodil s pěti zásahy Zbyněk  Musiol, dvě branky vsítil Martin Kučera a po jednom zásahu si připsali Pavel Vandas a Šimon Pecháček.

Nelze nezmínil Martina Kučeru, který si připsal čtyři kanadské body za gólové přihrávky. „Tak to jsem celý já, známý dobrák,“ zhodnotil své počínání na ledě Martin. Povedený duel sledovali ze střídačky v civilu Emanuel  Tolno, Oumar  Conde a Martins Toutou. Ti si zatím vstoupit na led troufli pouze bez bruslí. V souboji gólmanů zvítězil Václav Penc, který měl výhodu pevné obrany vítězů vedenou Kubou Navrátilem.

Naopak Leoš Vozihnoj  v brance bílých vytvořil 56 zásahy rekord stadiónu, ovšem za děravou obranou víc dělat nemohl. Průběh celého utkání pečlivě sledoval šéftrenér táborské hokejové mládeže Štěpán Kadilák, který po ukončení zajímavého duelu prozradil, že dva borci by se v jeho týmu určitě neztratili. Jména však neprozradil… Hlavně, že se nikomu nic nestalo, příště jim to nandáme my, zaznívalo z hloučku poražených borců v bílém.

Krásná akce se vydařila po všech stránkách a  díky patří táborským „hokejkám“ za zapůjčení výzbroje a  odborné  pomoci při oblékání,  zejména  gólmanů.

Jak nastoupili

Modří: Václav Penc – Jakub Navrátil, Rosťa Mrzena, Jiří Kolář, Miloslav Brožek, Matěj Říha a Patrik Schramhauser.

Bílí: Leoš Vozihnoj – Martin Kučera, Zbyněk Musiol, Pavel Vandas, Mikuláš Jáša, Šimon Havrda, Filip Rydval, Šimon Pecháček.       

Napsal(a) Karel Ilčík | Foto Daniel Pekař