Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Příjemný táborský podzim pokračuje, FCT zdolalo venku Admiru

 
středa, 30. října 2019, 12:35

Třetiligový A tým FC MAS Táborsko začíná ukazovat soupeřům, že má výborný tým s ambicemi.

Naposledy to předvedl v Praze-Kobylisích, kde zdolal ve státní svátek dopoledne Admiru jedinou brankou Pence. Běžela 34. minuta, Táborsko zahrávalo rohový kop, Musil míč protečoval, zakončoval Toutou. Někdo mu do rány skočil, míč se odrazil na malé vápno, odkud se stal úspěšným střelcem Penc.

Kromě gólu mělo Táborsko v prvním poločase ještě dvě velké příležitosti, Kučera trefil tyč a svou šanci nedal ani Toutou. Admira brankáře Zadražila víceméně neohrozila. Táborsko jelo do hlavního města s cílem odvézt tři body, a tomu podřídilo taktiku ve druhé půli: neinkasovat a zvítězit. To se povedlo, a tak si tým užil výhru i v kulise fanouškovského kotle, který ho v Praze povzbuzoval.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Tři body získané na Admiře jsou velmi cenné. Stál proti nám bojovný tým, který na nás byl výborně připravený. Na hřišti se odehrával zápas o každý metr, o výhodnější pozici. Řekl bych, že hlavně v prvním poločase měl zápas na třetí ligu slušné tempo, ale ani druhý poločas v tomto ohledu nezaostával. Domácí vydrželi v napadání, běhali, byli u nás velmi blízko, a proto bylo těžké zakládat protiútoky. Kdybychom dali naše šance v prvním poločase, mohli jsme zápas rozhodnout už do přestávky. O přestávce jsme si řekli, že musíme utkání zvládnout i proti velmi namotivovanému soupeři. Víte, každým zápasem stoupá na náš tým tlak, každý soupeř si říká, hrajeme s prvním Táborem, musíme se vytáhnout. Cením si toho, že jsme Admiru až na pár náznaků nepustili do vyložené pozice. Musím hráče opět pochválit, podali koncentrovaný výkon a šli si za svým cílem – zvítězit.“

FK Admira Praha - FC MAS Táborsko 0:1 (0:1)

Branky: 34. Penc. Rozhodčí: Vít – Drábek, Čechlovský. ŽK: 12. Fric, 26. Vosický, 55. Douděra, 90+2. Štefan – 39. Al Sarori, 56. Vozihnoj. Diváci: 404.

Admira: Cingel – Herc, Martinic, Vosický, Fric – Majer (60. Michálek), Hudec, Horák, Radimský (60. Štefan), Douděra (73. Pavlata) – Panýrek.

Táborsko: Zadražil – Alves, Navrátil, Penc, Havrda – Vozihnoj (70. Tolno, 89. Rydval), Kučera, Conde (86. Schramhauser), Al Sarori (83. Novák) – Toutou (68. Vandas), Musiol.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař