Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Na lídra jsme neměli. Suchdol vyhrál zaslouženě, říká Jindra

 
úterý, 15. října 2019, 10:04

Hráči TJ Slavoj Ledenice prohráli další zápas a na dně tabulky v I. B třídě začínají koukat na soupeře s odstupem. O víkendu hráli na hřišti prvního Suchdola nad Lužnicí, který bez problémů vyhrál 3:0.

Stanislav Jindra, trenér Ledenic: „Na lídra soutěže Slavoj nestačil, což potvrzuje i trenér Stanislav Jindra: „Neodehráli jsme dobrý zápas a domácí vyhráli zcela zaslouženě. Směrem do útoku jsme nepředvedli vůbec nic. Poprvé v sezoně nás dokázal někdo přehrát. Domácím gratulujeme. Jsou právem na čele soutěže.“

Sokol Suchdol nad Lužnicí - Slavoj Ledenice 3:0 (2:0)

Branky: 11. a 38. Černoch, 64. Trmal. Rozhodčí: Crkva – Kořínek, Koudelka. ŽK: 0:1. Diváků: 95.

Suchdol: Rácik – T. Záruba, R. Arenberger, Heřman (75. Měkuta), Míka, Černoch, D. Trmal (68. K. Trmal), J. Záruba, Čáp, A. Arenberger (79. Vaněk), Bednář (73. Koranda).

Ledenice: Mařík – Princl (77. Havelka), Benhák, Švarc, Kubec – Čermák, Fencl, Kadlec, Šrajer (63. Babka) – Štrosser (66. Hinterhölz), P. Svoboda.

Napsal(a) Michal Heřman | Foto Michal Heřman