Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Neprůstřelnost Jankova ukončil Osek po 396 minutách

 
úterý, 17. září 2019, 12:59

Týmu Jankova skončila jedna série, druhá pokračuje. V 6. kole krajského přeboru překonal obranu Jankovských osecký Martin Carda, který tak utnul 396 minut dlouhou sérii bez inkasované branky. Utkání Jankova s Osekem skončilo remízou 1:1, což zase znamená pokračující sérii domácích v podobě neporazitelnosti. Mimo úřadujícího mistra Olešníku v úvodním kole se to ještě jinému celku nepodařilo.

Osek v dosavadních pěti kolech nastřílel soupeřům 16 branek a v Jankově o ofenzivní síle hráčů trenéra Jaroslava Voříška moc dobře věděli. A byli také velmi dobře připraveni. V podstatě až do 75.minuty drželi čisté konto, aniž by soupeře nechali vystřelit na branku. Poté ale neuhlídali rohový kop a Martin Carda z první střely mezi tyče vyrovnal.

Co se týče zápasu ohledně kvality, tak zůstal za očekáváním. První poločas by ještě nějaké měřítko snesl, ale ten druhý byl mizerný. Neustálé přerušování hry, kombinace obou celků postrádaly přesnost a kvalitu. Do toho se přidala i nějaká zranění hráčů a duel celkově postrádal větší atraktivitu. V domácích barvách po střetu s Krejčím krvácel Smékal, v poločase musel z placu Popelka. U hostů zase střídal v 17.minutě rychlonohý Hosnedl, ve druhém poločasu byl na nosítkách odnesen Hoch. Autor krásného gólu z poloviny hřiště z minulého kola měl problémy s kolenem, které se naplno projevily, když se pokusil napodobit kousek z minulého týdne, ale po zahraném přímém kopu mu koleno vypovědělo službu. Fotbalisté Jankova vypadali v průběhu druhé půle unaveněji a po vyrovnávající brance neměli síly na to, aby před domácím publikem svého soupeře ještě zatlačili a vstřelili vítěznou branku. Remízu můžeme označit za spravedlivou.

Sled zajímavých okamžiků:

9.minuta - Krejčím tečovaná Bürgerova střela z osmnácti metrů, Budoš vyráží na rohový kop.

10.minuta - ten zahrává Kollár, Popelkova hlavička z malého vápna míří nad branku.

24.minuta - GÓL! Kroneisl si narazil míč s Kollárem a vymyslel fantastickou průnikovou přihrávku mezi hostující stopery. Tu si převzal Tomáš Smékal, jehož první střelu Budoš ještě vyrazil, ovšem na následnou dorážku již byl krátký - 1:0.

30.minuta - střet Krejčího se Smékalem, z něhož vyšel domácí střelec s tržnou ranou na čele.

33.minuta - přímý kop Bürgera branku o dva metry minul.

41.minuta - Lovička na levé straně obchází Rybáka a následně střílí do boční sítě.

45.minuta - první velké ohrožení domácí branky. D.Říský obchází Popelku s Loškem a křižným pokusem jen těsně míjí Hučíkovu branku.

56.minuta - Smékalovu přihrávku na Klímu Benda ve skluzu sráží k Bürgerovi, ten z deseti metrů netrefuje poloodkrytou branku.

75.minuta - GÓL! Jankovští darují soupeři roh. Blatského centr propadne napříč malým vápnem, Lávička jej vrací před branku a Martin Carda jej posílá pod břevno - 1:1.

89.minuta - Obrat málem dokonán. Blatského nebezpečná nabídka do vápna propadá až k Hučíkovi, ten vyráží balón k J.Řískému, jehož následnou střelu z úhlu domácí gólman vyráží na rohový kop.

93.minuta - Loškův dlouhý nákop do šestnáctky Oseku. Budošovi balón propadá před opuštěnou branku, kam už se řítí Honner, že domácím vystřelí tři body, avšak kde se vzal, tu se vzal J. Říský a v hodině dvanácté míč odkopává do bezpečí. Následně zápas končí.

SK Jankov - TJ Osek 1:1 (1:0)

Branky: 24. Smékal - 75. Carda. Rozhodčí: Krčín - Brom, Koranda. Delegát: Eibl. ŽK: 2:4 (Smékal, Bürger - Krejčí, J. Říský, Lávička, Blatský). Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 4:4. Diváci: 148.

SK Jankov: Hučík - Fajtl, Lošek, Popelka (46. Honner), Bürger - Klíma, Rytíř, Kroneisl, Kollár, Lovička - Smékal (69. Šebelka). Trenér Petr Kadlec.

TJ Osek: Budoš - Rybák, Carda, Krejčí, Benda - Kinkor (90. Hájek), Hoch (63. Kuneš), J. Říský, Blatský, Hosnedl (17. Lávička) – D. Říský. Trenér Jaroslav Voříšek.

Nejlepší hráči: Kroneisl, Bürger, Smékal – J. Říský

Napsal(a) SK Jankov | Foto Michaela Mikešová, Natálie Kočerová
 


 
Reklama