Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ledenice budou hrát na podzim u soupeřů. Domů se vrátí v listopadu

 
středa, 7. srpna 2019, 11:31

Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice musí podzimní část I. B třídy (sk. D) odehrát mimo svůj stadion. Kvůli rekonstrukci sportovního areálu se před vlastními fanoušky představí až v posledním kole.

Rekonstrukce ledenického sportovního areálu se týká vybudování dvou zcela nových věcí. „Jednak jde o tartanovou dráhu kolem hřiště a pak o systém automatického zavlažování,“ uvedl vedoucí A-týmu Slavoje Ledenice Michal Hladík, který během letní přestávky musel s vedením klubu vymyslet náhradní řešení.

A to je jednoduché. Kromě posledního podzimního utkání, které se s největší pravděpodobností odehraje už v Ledenicích, došlo ve všech zápasech ke změně pořadatelství. „Děkujeme všem klubům, které nám vyšly vstříc! Vážíme si toho, a pokud budou někdy potřebovat, rádi jim to jednou vrátíme,“ dodal Hladík s tím, že prakticky celý podzim tak Ledenice odehrají u soupeřů a na jaře naopak budou hrát pravděpodobně kromě jednoho zápasu pokaždé doma.

Jediný tým, který na změnu pořadatelství nekývl, jsou Třebětice. „U nich platí původní termín 9. listopad u nás a od 14 hodin. Věříme, že hřiště už bude hratelné. Pokud by ještě probíhaly stavební práce, odehráli bychom zápas na náhradním hřišti,“ řekl dále Hladík.

V prvním zápase nové sezony se Slavoj představí 17. srpna na půdě Studené. Stejně jako v uplynulé sezoně se tak Ledenice vydají k soupeři, který je tehdy v prvním kole coby nováček soutěže zaskočil a vyhrál 4:1. „Cílem pochopitelně bude jim to letos vrátit. Uvidíme, v jaké budeme sestavě. Část kluků bude bohužel na svatbě, takže pojedeme hned k prvnímu zápasu citelně oslabeni.“ V dalších zápasech se Slavoj vydá do Lomnice nad Lužnicí a Nové Bystřice.

Napsal(a) Michal Heřman | Tisková zpráva | Foto Michal Heřman